Dolar 32,5194
Euro 34,7897
Altın 2.423,01
BİST 9.728,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu’ndan Mescid-i Aksa saldırılarına yönelik tepki

KÜTAHYA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI DAYANIŞMA PLATFORMU (KÜSİDAP) ÜYELERİ, İSRAİL’İN MESCİD-İ AKSA’DA İBADET EDEN MÜSLÜMANLARA YÖNELİK SALDIRILARINA TEPKİ GÖSTERDİ.

Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu’ndan Mescid-i Aksa saldırılarına yönelik tepki
2

Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu (KÜSİDAP) üyeleri, İsrail’in Mescid-i Aksa’da ibadet eden Müslümanlara yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

Kurumsal Web Tasarım

Sevgi Yolu Karagöz Ahmet Paşa Camii önünde bir araya gelen platform üyeleri, İsrail’i protesto etti.

Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu (KÜSİDAP) Başkanı Nazif Kocaçoban, “Mescid-i Aksa’nin şehri Kudüs; Rabbimizin mübarek kıldığı belde. Son bir asırdır zulmün, gözyaşının ve işgalin en şiddetlisinin yaşandığı aziz şehir. Osmanlı idaresinde Adaletin, önce İngilizlerin sonra Siyonist İsrail’in işgali altında zulmün hüküm sürdüğü kadim kent. Her sabah yeni bir cinayetle uyanan, her gününü ızdırap içinde geçiren, Siyonist isgalin pençesindeki Mirac’ın merkezi. Her Ramazan ayında Mescid-i Aksa hedefe konularak bir meydan okuma yapılmakta ve Mescid-i Aksa bir Yahudi mabedine çevrilmek istenmektedir. Siyonist zulüm yine Mescid-i Aksa’nın içerisinde gösterdi kendisini. Siyonist ideolojiyle boğulmuş bazı lanetlenmiş gruplar, İsrail işgal kuvvetlerinin destekleriyle Mescid-i Aksa’da kurban kesmek istediler. Hahamlar ve Radikal gruplar Silsile Kubbesi’nde kurban takdimi çağrıları yaparak, geçtiğimiz günlerde uygulamaya çalıştılar. Ve bu kirli emeller neticesinde Mescidi Aksa’yı işgal girişiminde bulundular. Resulullah’ın Miraca yükseldiği o mübarek beldede, Müslümanları yerlere düşürmeye niyet eden İsrail, yine Müslümanlara zulmetti. Mabede saldırı, ibadet hakkının engellenmesi ve mukaddeslere saygısızlık içeren bu insanlık dışı saldırıyı nefretle kınıyoruz’’ dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.