Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

39 okuldaki 2 bin 567 öğrenciye iklim değişikliği ve enerji yönetimi eğitimleri verildi

TEPEBAŞI BELEDİYESİ, 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE KENTTE ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE ENERJİ YÖNETİMİ EĞİTİMLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

39 okuldaki 2 bin 567 öğrenciye iklim değişikliği ve enerji yönetimi eğitimleri verildi
2

Tepebaşı Belediyesi, 2021-2022 eğitim öğretim döneminde kentte öğrenim gören öğrencilere yönelik iklim değişikliği ve enerji yönetimi eğitimleri gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi, iklim değişikliğine karşı bilgilendirici etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Kentte öğrenim gören 39 okuldan 2 bin 567 öğrenciye ulaşılarak iklim değişikliği ve enerji yönetimi eğitimleri gerçekleştirdi.

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından düzenlenen enerji yönetimi eğitimlerinde, günümüzün en önemli küresel sorunu olan iklim krizine karşı çocukların bilinçlenmesi, edindikleri farkındalık sayesinde de daha iyi bir dünya için harekete geçmelerini sağlamak amaçlanıyor. Gerçekleştirilen eğitimler ile İklim krizine karşı dayanıklılık geliştiren, çözümler üreten, çevreye ve insanlığa fayda sağlayan bireyler yetiştirebilmek, çocukların geleceğe güvenle hazırlanması için okullara destek veriliyor.

2 bin 567 öğrenciye ulaşıldı

Yalnızca Tepebaşı ilçesi değil Eskişehir genelinde faaliyet gösteren okullardan gelen talep doğrultusunda gerçekleştirilen iklim eğitim programı ile 2021-2022 eğitim öğretim döneminde 39 okuldan 2 bin 567 öğrenciye ulaşıldı. 7-12 yaş arası 52 öğrenciye de Sürdürülebilir Yaşam ve İklim Atölye eğitimi verildi. Eğitimlerde öğrencilere, çevresel problemler, geçmişten günümüze insan ve çevre ilişkisi, küresel ısınma ve iklim değişikliği, nedenleri, etkileri, çözüm önerileri, sera gazları, karbon ayak izi, enerji verimliliği ve tasarruf konularında detaylı bilgiler verildi ve iklim değişikliği, tasarruf konularına ilişkin eğitici videolar izletildi. Sürdürülebilir Yaşam ve İklim Atölyesinde ise iklim değişikliği ve yapılabilecekler ile ilgili oyunlar oynatıldı. Ayrıca iklim konusunda proje çalışmaları olan okullara da İklim

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.