Dolar 32,4746
Euro 34,8116
Altın 2.441,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 26°C
Az Bulutlu
Afyon
26°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Kaş Kirpik Serumu Nasıl Uygulanır?

Kaş kirpik serumu doğru bir şekilde ve düzenli bir şekilde uygulandığında oldukça etkili bir üründür.

Kaş Kirpik Serumu Nasıl Uygulanır?
2

Kaş kirpik serumu doğru bir şekilde ve düzenli bir şekilde uygulandığında oldukça etkili bir üründür. Kaşların ve kirpiklerin daha gür bir şekilde çıkması için tercih edilen bu ürün düzenli bir şekilde kullanılmalıdır. Myeksi firmasından satın alabileceğiniz kaş kirpik serumu kaşlarınıza ve kirpiklerinize özel ucu ile uygulanabiliyor. Ürünün kaş ve kirpikleri uygulanabilmesi için aparatında özel bir ucu bulunuyor. Bu ucu ile uygulamayı kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarım

Ürünü günde 1-2 kez kullanmak gerekiyor. Birkaç ay boyunca düzenli olarak kullanıldığında üründen istenen etkinin alınması mümkündür. Ürünü kullanırken göz içi ile temas etmemesi oldukça önemlidir. Bu gibi konulara dikkat ettiğinizde sağlıklı bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Ürün dermatoloji olarak test edildiği için güvenilir bir şekilde kullanım imkanı sunmaktadır. Ayrıca Myeksi firmasında satın alabileceğiniz bu ürün ambalajı açılmadığı takdirde iade imkanı da sunuyor.

Kaş kirpik serumunun faydaları

Kaş kirpik serumu birçok yönden avantajlı bir üründür. 4 hafta boyunca düzenli bir şekilde kullanıldığında kaşların ve kirpiklerin %18 miktarında uzamasını ve dolgunlaşmasını sağlar. İçeriğinde sakura çiçeği özleri bulunduğu için dökülmeye karşı da oldukça etkilidir. Ayrıca ürünün içeriğinde paraben, parafen, sentetik boya ve silikon gibi maddeler bulunmadığı için sağlığa herhangi bir olumsuz etkisi bulunmaz.

Ürün her kişinin cilt yapısına uyum sağlayabileceği için birçok kişi tarafından tercih edilebilir. Kaş kirpik serumu dolgunlaştırıcı etkisi sayesinde kirpiklerinizin ve kaşlarınızın daha hacimli ve daha gür görünmesini sağlar. Bakışlar insanların en etkili silahlarıdır. Bu nedenle bakışlarınızın daha etkili olması için kaş ve kirpik bakımınızı düzenli bir şekilde yapmanız gerekmektedir. Serum uzatıcı etkisi sayesinde kadınların maskara kullanımını da azaltan bir üründür. Kadınlar da hacimli ve daha uzun kirpiklere sahip olmak istediği için çeşitli kozmetik ürünler kullanır. Fakat bu ürün kozmetik ürün etkisini sağlıklı bir şekilde verdiği için birçok kişinin tercihi olabiliyor.

10 milim içeriğe sahip olan ürün uzun süre kullanımda birçok olumlu etki sağlıyor. Kirpiklerde ve kaşlarda gürleşme, kalınlaşma, uzama hacimsel artma gibi çeşitli olumlu etkiler sağlıyor. Myeksi firmasının internet adresine giriş yaparak ürün hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Daha sonrasında üründen istediğiniz adette sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz. Firma satın aldığınız ürünü en kısa süre içerisinde güvenilir bir şekilde sizlere gönderecektir.

Kaş kirpik serumu kirpikleri uzatır mı?

Kaş kirpik serumu düzenli bir şekilde kullanıldığında kirpikleri uzatma etkisi oldukça fazladır. Özellikle uzun kirpiklere sahip olmak isteyen kişiler kirpik serumları ile bu etkiyi elde etmek isterler. Myeksi firmasında satışa sunulan kaş kirpik serumu kirpiklerin uzamasını ve hacim kazanmasını sağlamaktadır. Birkaç ay düzenli bir şekilde kullanıldığında kirpiklerinizdeki uzamayı görebilirsiniz.

Kaynak: https://www.myeksi.com/kas-kirpik-serumu-dolgunlastirici-uzatici-etki-sakura-cicegi-10ml

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.