Dolar 32,4336
Euro 34,4500
Altın 2.488,21
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 16°C

27 ülkeden katılımın sağlandığı Gizemli Şehir Afyonkarahisar Yatırım Kongresi Başladı

27 ÜLKEDEN KATILIMIN SAĞLANDIĞI GİZEMLİ ŞEHİR AFYONKARAHİSAR YATIRIM KONGRESİ’NDE KONUŞAN AFYONKARAHİSAR VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK, “BİZ AYNI PEYGAMBERE İNANAN AYNI ÜMMETİN ÇOCUKLARIYIZ” DEDİ.

27 ülkeden katılımın sağlandığı Gizemli Şehir Afyonkarahisar Yatırım Kongresi Başladı
2

27 ülkeden katılımın sağlandığı Gizemli Şehir Afyonkarahisar Yatırım Kongresi’nde konuşan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, “Biz aynı peygambere inanan aynı ümmetin çocuklarıyız” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Gizemli Şehir Afyonkarahisar Yatırım Kongresi yerli ve yabancı çok sayıda şirket ve temsilcilerinin katılımı ile başladı. Termal bir otelde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye ile birlikte 27 ülkeden yatırımcıların yanı sıra Vali Çiçek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank, milletvekilleri, il protokol üyeleri katıldı. Toplantıda Arap asıllı iş adamları ve firma temsilcilerinin sayısının fazla olması dikkatlerden kaçmadı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Çiçek, “Kardeşlerim cümlesini bilinçli olarak kullandım. Biz aynı peygambere inanan aynı ümmetin çocuklarıyız. Bağdat’ta bomba patladığında, Filistin’de bir sıkıntı olduğunda hepimizin yüreği birlikte yanıyor. Biz Afyonkarahisar’da sizlerin yani gönül coğrafyamızdan gelen kişilerin olmasını istiyoruz. Bunun öncesinde yaptığımız turizm toplantısında ’hangi ülkeye yönelik çalışma yapalım?’ dediğimizi de bütün kentin İslam dünyasından yatırımcıların olmasını istedi bu da sizlere olan sevgimizin göstergesi. Buraya yatırım yaparsanız karşınızda vali değil, kardeş göreceksiniz. Afyonkarahisar’a geldiğiz için mutlu olduğumu ve şeref duyduğumuz belirtmek isterim. Burası Afyonkarahisar, kesinlikle sizlere kucak açmış ev kardeşi olarak görüyor. İş dünyası, iş insanları da aynı şekilde” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.