Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

2023 UNESCO Kış Okulu Uludağ’da olacak

2023 UNESCO Kış Okulu Uludağ’da olacak
2

Bursa UNESCO Derneği Başkanı İlker Özaslan, UNESCO Milli Komisyonu, 2023 Kış Okulu’nun Uludağ’da yapılması konusunda girişimlerde bulunacağını duyurdu.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleştirdiği olağan genel kurulda güven tazeleyen Bursa UNESCO Derneği Başkanı İlker Özaslan ve yönetim kurulu Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Ziyarette İlker Özaslan Bursa’nın Unesco değerlerinin korunması ve UNESCO değerlerinin dünyaya duyurulması yönünde yaptıkları çalışmalar ve destekleri için Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Abdülkerim Baştürk’ün de yer aldığı ziyarette, çeşitli projelerdeki işbirlikleri görüşüldü.

İş birliklerin başında Haziran ayında Almanya’da bulunan kardeş şehir Kulmbach Belediye Başkanı ve eşinin de katılacağı etkinliklerin planlanması geldiğini ifade dernek yöneticileri, ayrıca Kulmbach UNESCO Derneği başkanı ve dernek üyeleri ile Tophane Meslek Lisesi’nin kardeş okulu  Hans Wildorf okulundan 3 Öğretmenin katılacağı programda çeşitli geziler yanında, bir de fotoğraf sergisi düzenleneceğini açıkladı.

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu ve Somut Olmayan Kültürel Miras Enstitüsü Derneği işbirliği ile yapılan UNESCO Genel Direktörlüğünce Somut Olmayan Kültürel Miras temalı Kış Okulu’nun 2023 Mart ayında Uludağ’da gerçekleştirilmesi için girişimlerde bulunulacağını kaydedilen ziyarette, Bursa Unesco Derneği Başkanı İlker Özaslan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı derneğin onursal üyesi olarak görmek istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, bu şehrin insanına şehrin ekonomisine, faydasına gördüğümüz ne varsa destek olmaktan ayrı memnuniyet duyduklarını belirterek ,”Bu amaçla gerçekleşecek işbirliklerimiz konusundaki çalışmaları da ilgili arkadaşlarım zaten takip ediyorlar. Bu yönde  destekçi olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.