Dolar 32,5237
Euro 34,8437
Altın 2.438,67
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

2022-2023 Eği̇ti̇m Ve Öğreti̇m Yılı Okul Sporları Açılışı Gerçekleşti̇ri̇ldi̇

ESKİŞEHİR’DE 2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI AÇILIŞI YENİKENT ŞEHİT ANIL GÜL SPOR SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Eskişehir’de 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları açılışı Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Açılışa, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde ulusal ve uluslararası alanlarda başarılı olan, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki 42 okuldan toplam 200 sporcu katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Osman Ercan, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, şube müdürleri, okul idarecileri ve Okul Sporları Tertip Komitesi açılış töreninde yer aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ercan tarafından başarılı okullara ve sporculara plaket takdim edildi.

Açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, “Çocuklarımıza ve gençlerimize okullarımız aracılığıyla, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması, başarılı sporcularımızın desteklenmesi ve daha büyük başarılara ulaşmaları için gerekli imkanların sağlanması, sağlıklı bireylerin yetiştirilmesi için sporun tabana yayılması konusunda çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.