Dolar 32,5044
Euro 34,6592
Altın 2.477,33
BİST 9.610,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Zam yapmadı müşterisi arttı

ESKİŞEHİR HAMAMYOLU’NDA ÇAY OCAĞI İŞLETMECİLİĞİ YAPAN MEHMET ORUS, BİRÇOK İŞLETMENİN AKSİNE BİR BARDAK ÇAYI HALA 1 LİRA 25 KURUŞTAN SATIYOR.

Zam yapmadı müşterisi arttı
2

Eskişehir Hamamyolu’nda çay ocağı işletmeciliği yapan Mehmet Orus isimli esnaf, zam yapan birçok işletmenin aksine çayın bardağını hala 1 lira 25 kuruştan satmaya devam edince müşterisi arttı.

Kurumsal Web Tasarım

Şeker ve çay fiyatlarının artmasıyla birlikte kafe ve çay ocaklarında bir bardak çayın fiyatı bir hayli yükseldi. Bazı kafelerde bir bardak çayın fiyatı 6-7 liraları bulurken, çay ocaklarında da fiyatlar oldukça arttı. Eskişehir Hamamyolu’nda çay ocağı işletmeciliği yapan Mehmet Orus ise birçok işletmenin aksine bir bardak çayı hala 1 lira 25 kuruştan satıyor.

Gelen müşterilerinin hesaplı çay içmeleri için bir bardak çayı 1 lira 25 kuruştan sattığını belirten Orus, özellikle Hamamyolu’nda oturan insanların çay içmek için kendi işletmesini tercih ettiğini söyledi. Öte yandan bir bardak çayı ucuz fiyattan sattığı için zarar etmediğini dile getiren Orus, sürümden kazandığını vurguladı. Orus,” Çevre esnafa bir bardak çayı 1 lira 25 kuruşa verdiğim için buraya gelen müşterimize de aynı fiyattan vermeyi daha mantıklı buluyorum. Çok müşterim olmasa da ben bu elektriği ödeyeceğim, kirayı ödeyeceğim, aynı masrafı yapacağım. En azından buraya gelen vatandaşlar hesaplı çay içsin diye bu fiyattan satmaya devam ediyorum. Hamamyolu’nda benden çay alıp oturan çok müşterim var. Dışarıda tabelam var zaten kim olursa olsun herkese aynı fiyat” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.