Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 13°C
Az Bulutlu
Afyon
13°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Zabıta ekipleri stokçulara göz açtırmıyor

Zabıta ekipleri stokçulara göz açtırmıyor
2

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yağ stokçuluğuna karşı denetim yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

Rusya ve Ukrayna savaşı sebebiyle yağa zam olacağı söylentileri sonrasında Bilecik’te marketlerde vatandaşların yoğunluk oluşturduğu gözlendi. Oluşan yoğunluğa karşı bazı market ve zincir marketlerin yağ stokladığı yönünde ihbarlar ve şikâyetleri değerlendiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, kent genelinde marketlere giderek sıvı yağ başta olmak üzere temel tüketim ürünlerinde stokçuluğa karşı market ve depolarda denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde ürünlerin etiket fiyatları ile kasa fiyatları incelendi. Rusya ve Ukrayna savaşı sebebiyle yağa zam olacağı söylentileri sebebiyle vatandaşların yoğunluk oluşturduğu gözlenirken, bazı rafların ise boşaltıldığı görüldü.

Denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirten Zabıta Müdürü Sali Yılmaz, yetkilileri stokçuluğa ve fırsatçılığa göz açtırmayacaklarını, vatandaşların böyle bir duruma tanık olmaları halinde 153 Alo Zabıta Hattı’na ya da Bilecik Belediyesi Güzel Masa Whatsapp Hattı’na ulaşarak konuyu bildirmelerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.