Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Yörükler iftarda bir araya geldi

Yörükler iftarda bir araya geldi
2

Eskişehir’de, Gemiç Köyü Yörük Türkmen Kültürü ve Sosyal Dayanışma Derneği tarafından iftar programı düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Gemiç Köyü Yörük Türkmen Kültürü ve Sosyal dayanışma Derneği tarafından dernek üyelerine ve Gemiç Mahallesi sakinlerine yönelik iftar yemeği düzenlendi. İftar, Çarşı Camii Müezzin Kayyımı Ferhat Güler, Kırka Çarşı Camii İmamı Aziz Özyavuz, Gültepe Camii İmamı Erol Karaaslan ve Tepebaşı Müftülüğü Hacı Hilmi Efendi Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başladı. Düzenlenen iftarda konuşma yapan Gemiç Köyü Yörük Türkmen Kültürü ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Fadime Uzun, “Ramazan ayı birlik beraberlik ve paylaşma ayı. Mübarek ayı en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyoruz. Pandemi yasakları nedeniyle geçtiğimiz yıllarda iftar yemeği organizasyonumuzu gerçekleştirememiştik. Bu yıl hep birlikteyiz. Protokol üyelerimiz de iftar yemeğimizde bizleri yalnız bırakmadı” dedi.

İftar yemeğine; CHP Eskişehir milletvekilleri Dr. Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Ankara Karakeçili Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu yetkilileri, Eskişehir Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu yetkilileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ile davetliler katıldı.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.