Dolar 32,5947
Euro 34,7865
Altın 2.497,31
BİST 9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Yolcu minibüsünün çarptığı panelvan araç bahçe duvarına devrildi

ESKİŞEHİR’DE YOLCU MİNİBÜSÜNÜN ÇARPTIĞI PANELVAN ARAÇ YOL KENARINDA BULUNAN SİTEYE AİT BAHÇENİN DUVARINA DEVRİLDİ.

Yolcu minibüsünün çarptığı panelvan araç bahçe duvarına devrildi
2

Eskişehir’de yolcu minibüsünün çarptığı panelvan araç yol kenarında bulunan siteye ait bahçenin duvarına devrildi.

Kurumsal Web Tasarım

Kaza, Batıkent Mahallesi Kardak Sokak’ta meydana geldi. 23 hat numaralı, 26 M 0014 plakalı yolcu minibüsü, Leventoğlu Sokak istikametinde yolun karşısına geçmeye çalışan 26 PP 781 plakalı panelvan araca çarptı. Panelvan araç, çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki siteye ait bahçe duvarının üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenilirken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Bahçe duvarının üzerine devrilen panelvan araç, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

“Burası her an için kazaya müsait bir yer”

Görgü şahitlerinden Erkan Dozakcı, aynı yerde sürekli olarak kazaların meydana geldiğini belirtti. Yetkililere önlem almaları konusunda çağrıda bulunan Dozakcı, “Burada sürekli haftada 1 veya 2 kez kaza oluyor. En büyüğü bu oldu. Onun haricinde ya tampon kopuyor, ya teker kırılıyor, bir şeyler oluyor. Her zaman bir kaza. Can güvenliği olarak burada kimsede bir güvenlik yok. Buradan insanlar, çocuklar, cami cemaati geçiyor. Burada birkaç kasisin olması kazayı önleyebilir. Her an için kazaya müsait bir yer burası” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.