Dolar 32,3176
Euro 34,7567
Altın 2.389,37
BİST 10.263,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Yeşi̇lay Elçi̇si̇ Olan Esnaflara Belgeleri̇ni̇ Aldı

YEŞİLAY CEMİYETİ’NDEN VALİ KIZILKAYA’YA ZİYARET

Bilecik Yeşilay ailesi Vali Dr. Kemal Kızılkaya’yı makamında ziyaretinde, Yeşilay elçisi olan esnaflara belgelerini aldı.

Kurumsal Web Tasarım

Vali Kemal Kızılkaya, Yeşilay Bilecik İl Temsilcisi Muzaffer Tekelioğlu’nu, il yönetimini, gönülleri ve esnafları makamında kabul etti.

Yeşilay il yönetimi tarafından Vali Kızılkaya’ya farkındalık oluşturmak ve bilinçlendirme adına yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalığın önemine değinen Vali Kızılkaya, “Yeşilay Derneği gerçekten ülkemiz için, ülkemiz insanı için çok önemli işlevleri yerine getirmiş, insanımızın sağlığı ve sağlıklı bir geleceği için çok önemli adımlar atmış bir teşkilat. Özellikle bağımlılıkla mücadele konusunda gençlerimizde farkındalık oluşturma, toplumda genel bir farkındalık oluşturma noktasında çok yararlı çalışmalar yürütüyor. Bu anlamda kamuoyunun dikkatini bu meselelere çekmek ve özellikle çocuklarımızı, gençlerimizi zararlı maddelerden uzak tutmak amacıyla yaptığımız çalışmalarda sizlerin de desteğini alıyoruz. Tüm çabamız toplumumuzun sağlıklı bir geleceğe kavuşması. Bunun için vermiş olduğunuz katkılar destekler nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeşilay elçisi olan esnaflara belgelerini takdim eden Vali Kızılkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.