Dolar 32,6073
Euro 34,7559
Altın 2.515,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Yere Yığılan Kadına İlk Müdahale Ci̇vardaki̇ Esnaftan Geldi̇

ESKİŞEHİR VURAL SOKAK’TA YÜRÜRKEN TANSİYONUNUN DÜŞTÜĞÜNÜ VE YOL ÜZERİNDEKİ KALDIRIMA TAKILIP YERE YIĞILDIĞINI AKTARAN KADIN, CİVARDAKİ ESNAFIN VE YARDIMSEVER VATANDAŞLARIN İLK MÜDAHALESİ İLE KENDİNE GELDİ.

Yere Yığılan Kadına İlk Müdahale Ci̇vardaki̇ Esnaftan Geldi̇
2

Eskişehir’de dün gece yolda yürürken tansiyonunun düştüğü için yol üzerindeki kaldırıma takılıp yere düşen kadın, civardaki esnafın ve yardımsever vatandaşların ilk müdahalesi ile kendine geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir’in en yoğun bölgelerinden biri olan Vural Sokak’ta yürüyen kadın, vatandaşların anlattığına göre ani bir şekilde yere yığıldı. Saat 20.00’da meydana gelen olayda ise yerde yatan kadına ilk müdahale civardaki esnaftan geldi. Duyarlı bölge sakinlerinin su ve kolonya yardımı sonucu kendine gelen kadının gözlerini açması birkaç dakika sürdü. Yolda yürürken tansiyonun düştüğünü ve yerdeki büyük çukura takılıp düştüğünü aktaran kadının taksiye bindirilmesi ile oluşan kabalık dağıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.