Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Yemek Odası ve Yatak Odası Tercihleri

Yemek odası ve yatak odası tercih ederken kullanışlı ve bütçenize uygun modeller tercih etmeyi ihmal etmeyin.

Yemek Odası ve Yatak Odası Tercihleri
2

Yemek odası ve yatak odası tercih ederken kullanışlı ve bütçenize uygun modeller tercih etmeyi ihmal etmeyin.

Kurumsal Web Tasarım

Kusursuz Yatak Odası Dizaynı

Saldırı odası tasarlamak isteyenler genellikle yatak odası mobilyalarını tek tek almaktansa yatak odası takımı olarak almayı tercih ederler. Bu tercihin sebepleri ise ekonomiklik ve karşılıklı uyumluluktur. Mobilya bulmak zor ve meşakkatli bir süreçtir. Yatak odası takımları başlığı altında yatak odanızda ihtiyacınız olan hemen hemen tüm mobilya çeşitlerini bulacaksınız. Bir yatak odası takımı birçok mobilya içerir. Bu mobilyalar arasında gardıroplar, yataklar ve bazalar, makyaj masaları, sandıklar ve çekmeceler bulunur. Yatak odası takımı, kilim, perde ve avize gibi eşyalar dışında bir yatak odası için gerekli tüm mobilyaları içerir.

Bu nedenle yatak odası takımları ucuz ve birbiriyle uyumlu mobilyalar kolay satın alınabildiği için tercih edilmektedir. Selenga Premium sitesi incelenebilir.

Göz Alıcı Yemek Odaları

Kusursuz ve göz alıcı bir yaşam alanı yaratmak her ev sahibinin arzusudur. Bu arzumuzu yerine getirmek için yemek odası takımı tasarımının da oldukça önemli olduğunu unutmamalıyız. Yemek takımı tasarımına karar verirken en önemli soru hangi odada kullanılacağı, ikinci soru ise hangi mobilyalarla kullanılacağıdır. Geniş bir yaşam alanı, yemek odası mobilyaları için başka bir alan sağlar. Sadece yemek odasının oluşturulmuş olması, evin genel konseptini daha fazla kısıtlamayarak yemek odasında daha fazla hareket özgürlüğü sağlıyor. Ancak küçük ve az sayıdaki evlerde yemek odası takımı genellikle salonda yer almaktadır.

Salonda tercih edilen bu mobilya parçası, salon dekorasyonunun temelini oluşturan koltuk takımı ile tasarım olarak uyumlu olmalıdır. Tasarımının yanı sıra ölçüleriyle uyumlu olması da olmazsa olmaz kurallardan biridir. Selenga Premium sitesinden destek alınabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.