Dolar 32,2574
Euro 34,9614
Altın 2.445,98
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 26°C

Yatak Odası ve Yemek Odası Ambiyansı

Renk kadar ışık da önemlidir. Öncelikle odanın rengine uygun bir aydınlatma seçin ve gözünüzü yormayan bir ampul çeşidi seçin.

Yatak Odası ve Yemek Odası Ambiyansı
2

Renk kadar ışık da önemlidir. Öncelikle odanın rengine uygun bir aydınlatma seçin ve gözünüzü yormayan bir ampul çeşidi seçin. Ek olarak, ampulleri güzel dekore edilmiş belirli bir duvara yerleştirmek, evinizin yemek odasına başka bir dokunuş katar.

Kurumsal Web Tasarım

Yemek Odası Ortamı Dizaynı

Açık renkler, yemek odanızın daha ferah ve canlı görünmesi için büyük rol oynuyor. Ancak, alanınıza ve tarzınıza uygun olduğunu düşündüğünüz daha koyu renkleri seçmenizde sakınca yok. Turuncu, sarı ve kırmızının iştah açıcı etkisi olduğu söyleniyor, bu nedenle bu renkleri yemek odanıza dahil edebilirsiniz. Yemek odası takımı daha modern bir dekor istiyorsanız mavi tonları, beyaz tonları ve açık yeşil tonları gibi renkler bu atmosferi yakalayabilir ve modern şıklığın tadını çıkarabilirsiniz. Muzaffer Mobilya sitesinden destek alınabilir.

Yatak Odası Ortamı Dizaynı

Yatak odası takımı kişiye özel bir seçim oluşturur. Zevkler değişkenlik gösterse de yatak odasında konfor ve rahatlığın sağlanması da önemlidir. Bu bağlamda, seçilen öğeler de özel hale gelir. Günümüzde yatak odası takımı gibi özel model mobilya takımları internet üzerinden satın alınmaktadır. Bu ortamda kaliteli ve modern tarzda ürünler göreceksiniz ama aynı zamanda uygun fiyatlı olmaları da tüketicileri bu ortama çekiyor. Farklı model, özellik ve detaylara sahip olan bu takım elbise modelleri oldukça uygun fiyatlı görünmektedir.

Yatak odası grubuna ek olarak, iç mimarlar ile çalışarak size özel yatak odası dekorasyon projeleri hazırlanır ve hayalinizdeki yatak odası takımı dekorunu hayata geçirmeniz için Muzaffer Mobilya sitesi incelenebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.