Dolar 32,4126
Euro 34,8222
Altın 2.432,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Yağcı Ziyaret Turunda

Yağcı Ziyaret Turunda
2

İYİ Parti Genel başkan yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, saha çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

İlk olarak Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret eden İYİ Parti heyeti daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay’ı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’i , İGM Başkanı Burhanettin Çoban’ı, AFSİAD Başkanı Kadir Sayın’ı , Kanal 3 MEGA Birlik medya AŞ. Genel Müdürü Selcen Dilek Çöyğün’ü, ,TV 3 yönetim kurulu başkanı Bekir Yeşilay’ı, TV 3 yönetim kurulu üyeleri Mehmet Emin Güzbey ve Önder Artuk’u ziyaret etti.

Seçim startını veren İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı ve beraberindeki İYİ Parti heyeti bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler hakkında konuşan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İYİ Parti, sosyal belediyecilik anlayışına yeni bir soluk kazandıracak bir başkan adayı ile seçim yarışına girdi. Alper Yağcı kardeşimiz halkın içinden, alçakgönüllü ve saygın bir kişidir. Siyasi hayatı boyunca tek derdi memleket oldu. Afyonkarahisar’ımızın öz evladı olan Alper Yağcı kardeşimiz Belediye Başkanlığı görevini de layıkıyla yapacaktır. Ziyaretlerimiz sırasında çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bizleri onurlandıran tüm hemşehrimize şükranlarımı sunuyorum.”

İYİ Parti İGM üyesi ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı ise çıktığı yolda yalnız olmadığını belirterek kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Yağcı, şöyle konuştu:

“İYİ Parti olarak her zaman memleketimiz önceliğimiz olmuştur. Bana inanıp güvenen, güç ve cesaret veren dava arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma, kardeşlerime, hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Dün olduğu gibi bu gün de önceliğim vatanım, milletim ve aziz memleketim olacak. Afyonkarahisar’ımız hak ettiği konuma İYİ’likle kavuşacak.”