Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Yağcı: Afyonkarahisar Spor Camiası için Ne Gerekiyorsa Yapmaya Hazırım

Yağcı: Afyonkarahisar Spor Camiası için Ne Gerekiyorsa Yapmaya Hazırım
2

İYİ Parti Afyonkarahisar İGM üyesi ve Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, spor camiasının temsilcilerini ziyaret ederek Afyonkarahisar spor kulüplerinin hak ettiği konuma gelmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Kurumsal Web Tasarım

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Konya Milletvekili Ünal Karaman, Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı; Türkiye Spor Yazarları Derneği, Türkiye Hakemler Derneği, Türkiye Antrenörler Derneği, Hes İlaç Afyonspor yönetimini ve Amatör Spor Kulüpleri Derneği’ni ziyaret etti.

İYİ PARTİ’DEN ZİYARET TURU

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına hız veren İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Sezer ve beraberindeki heyet, spor camiasına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Nadir Güzbey’i ziyaret eden heyet, burada Afyonkarahisar’ın sportif faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Güzbey, Belediye Başkan Adayı Yağcı’ya başarılar dileyerek Afyonkarahisar için en hayırlı adayın seçilmesini temenni etti.

Güzbey’in ardından Türkiye Hakemler Derneği Başkanı Süleyman Güneş’i ziyaret eden heyet, Güneş’ten hakemlerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Türkiye Antrenörler Derneği Başkanı Mustafa Keser’i de ziyaret eden İYİ Parti’li heyet, sportif faaliyetlere gereken özenin gösterilmediğini vurguladı.

Ziyaret turuna Hes İlaç Afyonspor yönetimi ile devam eden heyet, Afyonkarahisar’ın futbolda daha üst seviyelere çıkması için neler yapılabileceğini masaya yatırdı. Yağcı, burada yaptığı konuşmada Afyonspor’un sahipsiz olmadığına dikkat çekerek her şeyden önce arkasında kocaman bir Afyon halkı olduğunu söyledi. Heyet, son olarak Amatör Spor Kulüpleri Derneği’ni ziyaret etti. Burada dernek yöneticilerinden Murat Karaağaç ile bir araya gelen Yağcı ve beraberindekiler sosyal belediyecilik anlayışı gereği belediğinin spor camiası ile iç içe olması gerektiğini belirtti.

“YERLE BİR EDİLEN İTİBAR YENİDEN KAZANDIRILACAK”

Yağcı, gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Biz İYİ parti olarak Afyonkarahisar’ımızın çıkarları doğrultusunda elimizi taşın altına koymaya daima hazırız.  Nasip olurda Belediye Başkanı seçilirsem Afyonkarahisar’ı tüm spor branşlarında daha üst seviyelere taşıyacağız. Belediyemizin imkanları doğrultusunda spor kulüplerimizi destekleyeceğiz. Bu kentin futbolu da, voleybolu da, basketbolu da ayağa kalkacak. Yerle bir edilen itibar yeniden kazanılacak.”