Dolar 32,2515
Euro 34,8514
Altın 2.429,62
BİST 10.087,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 18°C
Az Bulutlu
Afyon
18°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Vatandaşların ulaşım şikayetlerine Afyonkarahisar Belediyesi ilgisiz

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ’NE ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ VE DOLMUŞLARLA İLGİLİ ŞİKAYET YAĞDIRAN VATANDAŞLARIN TALEPLERİNE BELEDİYENİN SESSİZ KALMASI SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDAN TEPKİYE NEDEN OLDU.

Vatandaşların ulaşım şikayetlerine Afyonkarahisar Belediyesi ilgisiz
2

Afyonkarahisar Belediyesi’ne özel halk otobüsleri ve dolmuşlarla ilgili şikayet yağdıran vatandaşların taleplerine belediyenin sessiz kalması sosyal medya platformlarından tepkiye neden oldu.

Kurumsal Web Tasarım

Kentte yaşayan vatandaşlar Türkiye’nin en büyük internet portallarından özel halk otobüsleri ve dolmuşları ile ilgili şikayetlerini anlatırken, vatandaşların yaptıkları paylaşımlara belediyenin yanıt vermemesi ise ayrıca tepkiyle karşılandı. Vatandaşların belediyeden en çok özel halk otobüslerinin geç gelmesinden ya da şoförlerinin tutum ve davranışlarından şikayetçi oldukları gözlenirken, aynı zamanda dolmuşlarla ilgili yapılan maske, mesafe ve fazla yolcu alınması ile ilgilide şikayetlere Afyonkarahisar Belediyesi’nin sessiz kaldığı gözlendi.

Platformada Elif isimli bir kullanıcının “Ben hem öğrenciyim yurtta kalıyorum hem de günde 8-10 saat çalışan birisiyim. Durakta normalde akşam 21.50’ye doğru gelen 17 numaralı otobüsü oluyordu. Kaç gündür yurda yetişemiyorum. Bu sorumsuzluğun nedeni ne bilmiyorum. Saati o kadar değişkenlik gösteriyor ki işten koşarak geliyorum durağa. Ya tam zamanında ya da geç geliyor bugün de 21.44 geçe duraktaydım ve yoktu. Beklediğim süre içerisinde kaç tane 13 numaralı otobüsü geçti ve 22.10’da gelen 17 numaralı otobüsü geldi. Şoföre neden geç geldiğinin sebebini sormak istedim ve abla benimki 22.10 otobüsü dedi tamam, bir önceki otobüsün saati kaçta geliyor dememe kalmadan gözlerini kapayıp tepki gösterdi” dedi.

Elif isimli gibi bir çok kullanıcının tepkilerini platformadan belirtmelerine karşı Afyonkarahisar Belediyesi’nin hiçbir cevap vermemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.