Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Vali Kızılkaya çocuklarla uçurtma uçurdu

VALİ KIZILKAYA ÇOCUKLARLA UÇURTMA UÇURDU

Vali Kızılkaya çocuklarla uçurtma uçurdu
2

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Aile Haftası nedeniyle koruyucu aileler ve çocukları ile birlikte çocuk şenliğinde bir araya geldi. Çocuklar bir yandan güzel havanın tadını çıkartırken diğer yandan da Vali Kızılkaya ile birlikte uçurtma uçurdu.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Aile Haftası dolayısı ile çocuk şenliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emin Türker, koruyucu aileler ve çocukları katıldı. Pamuk şeker, palyaço eşliğinde eğlenen çocuklar Vali Kızılkaya ile birlikte uçurtma uçurmanın mutluluğunu yaşadı.

Vali Kızılkaya, düzenlenen etkinlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü Türker’i ve emeği geçen personeli tebrik etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.