Dolar 32,5005
Euro 34,9292
Altın 2.432,98
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Vali Kızılkaya, Bozüyük Hacı Bektaş-ı Veli Derneği’ni ziyaret etti

BİLECİK VALİSİ DR. KEMAL KIZILKAYA, BOZÜYÜK KAYMAKAMI ADEM ÖZTÜRK VE BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TALAT BAKKALCIOĞLU İLE BİRLİKTE BOZÜYÜK HACI BEKTAŞ-I VELİ KÜLTÜR VE SOSYAL DAYANIŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Vali Kızılkaya, Bozüyük Hacı Bektaş-ı Veli Derneği’ni ziyaret etti
2

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk ve Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile birlikte Bozüyük Hacı Bektaş-ı Veli Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Vali Kızılkaya Dernek Başkanı Ali Merdan Erdoğan ve dernek üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti. Dernek Başkanı Ali Merdan Erdoğan, sohbet esnasında Vali Kızılkaya’ya dernek faaliyetleri ve yapmak istedikleri projeler hakkında bilgi verdi. Ziyarette ayrıca Bilecik Valiliği’nin izni ile yardımları toplanmaya başlayan Bozüyük Hacı Bektaş-ı Veli Kültür ve Sosyal Dayanışma Merkezi ilke ilgili olarak fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarete Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Kent Konseyi Yönetim kurulunu oluşturan dernek başkanları ve Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu ile Mehmet Ali Karasu’da katıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.