Dolar 32,4080
Euro 34,5984
Altın 2.382,26
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 11°C
Paz 15°C

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, “Hepimize düşen en büyük görev Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak olmalıdır”

VALİ DR. KEMAL KIZILKAYA, “BUGÜN HEPİMİZE DÜŞEN EN BÜYÜK GÖREV CUMHURİYETİMİZİ SONSUZA KADAR YAŞATMAK OLMALIDIR”

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, “Hepimize düşen en büyük görev Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak olmalıdır”
2

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Vali Kızılkaya, mesajında “Bugün hepimize düşen en büyük görev Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak olmalıdır” ifadelerinin altını çizdi.

Kurumsal Web Tasarım

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve milletinin bağımsızlık sembolü olan, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy tarafından Milli Mücadele’nin en ateşli olduğu dönemde kaleme aldığı İstiklal Marşı’nın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilişinin 101’inci yıldönümünü yayınladığı mesajla andı. Vali Kızılkaya yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi,

“Mehmet Akif’in kaleminden dökülen bir kahramanlık destanı olarak İstiklal Marşı, ülkemizin en zorlu günlerinde milletimizi ayağa kaldırarak, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirerek moral ve cesaret kaynağı olmuştur. Milli mücadele yıllarında, ülkenin her köşesinde dalga dalga yankılanan, milli azmi ve imanı şahlandıran, milletimizin özgürlük umudunu yeşerterek ilham kaynağımız haline gelen İstiklal Marşı, aynı duyguyu bugün de sürdürmektedir.”

Vali Kızılkaya, “Bugün hepimize düşen en büyük görev, İstiklâl Marşımızda anlamını bulduğu gibi geçmişteki muhteşem mücadelenin önem ve değerlerinin şuuruna vararak, atalarımızın emaneti olan vatanımıza sahip çıkmak ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak olmalıdır” ifadeleriyle sözlerine devam etti.

Son olarak, “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Marşı’nın Şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadeleriyle mesajına son verdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.