Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Vali Çiçek: “Sultandağı turizm alanında yeni cazibe merkezi olacak”

AFYONKARAHİSAR’IN SULTANDAĞI İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN MEYDAN PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. PROJENİN TAMAMLANMASI İLE ÇOK SAYIDA SELÇUKLU DÖNEMİNDEN KALMA ESER GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK.

Vali Çiçek: “Sultandağı turizm alanında yeni cazibe merkezi olacak”
2

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde gerçekleştirilen meydan projesi tüm hızıyla devam ediyor. Projenin tamamlanması ile çok sayıda Selçuklu döneminden kalma eser gün yüzüne çıkacak.

Kurumsal Web Tasarım

Gerçekleştirilen proje çalışmaları ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek, projenin adeta ilçenin çehresini değiştireceğini kaydetti. Projenin tamamlanması ile Sultandağı’nın Afyonkarahisar’ın turizm alanında yeni bir cazibe merkezi olacağını dile getiren Vali Çiçek, “Camisiyle, kervansarayıyla, hamamı ile tarihi çarşısı ile eşsiz bir hazine Sultandağı. Atalarımız Selçuklu’nun mirası çok yakında hanında bir bardak çay ve meydanında nefes almak için sizleri bekleyecek. Sultandağı, Selçuklu şehri hak ettiği yere geliyor” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.