Dolar 32,5882
Euro 34,7930
Altın 2.505,87
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Vali Çiçek: “Afyon kadına yatırım noktasında son dönemde altın çağını yaşıyor”

AFYONKARAHİSAR VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK, KENTİN KADINA YATIRIM NOKTASINDA SON DÖNEMDE ALTIN ÇAĞINI YAŞADIĞINI KAYDETTİ.

Vali Çiçek: “Afyon kadına yatırım noktasında son dönemde altın çağını yaşıyor”
2

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, kentin kadına yatırım noktasında son dönemde altın çağını yaşadığını kaydetti.

Kurumsal Web Tasarım

Vali Çiçek ile eşi Sümeyra Çiçek, Çiğiltepe Kız Öğrenci Yurdu’nda kız öğrencilerle bir araya geldi.

Onlarla birlikte yemek sırasına giren, akşam yemeğini de gençlerle yiyen Vali Çiçek, ardından gençlerle söyleşi yaptı. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müzik Ekibi tarafından verilen kısa konserin ardından söz alan Vali Çiçek, projelerinden bahsederek, kadın kültür kooperatiflerinin başarılarını anlattı. Vali Çiçek, “Geldiğim günden itibaren kadın konusuna önem veren bir Valiyim. Eşim Sümeyra hanımın yönlendirmeleri ile birçok projeyi hayata geçirdik. Kadın kültür evleri o projelerden birisi. 25 kadın kültür evi açtık. 17 kadın kooperatifi açtık. Aslında bu proje bir başarı hikâyesi. 17 kadın kooperatifi 9 aylık sürede 9.5 milyon TL ciro yaptı. 68 kişi istihdam edildi. Bizler kadınlarımızın kendilerini evlerinde hissedecekleri bir yer olsun istedik. Şimdilerde her konuda uzman isimlerden eğitimler alıyorlar. Psikoloji, sağlık, spor, tarih, dini eğitim gibi birçok konuda eğitim var. Aynı zamanda madde bağımlılığı, zararlı alışkanlıklar ve dikkat edilecek hususlar konusunda bilgiler veriliyor. Afyonkarahisar kadına yatırım noktasında son dönemde altın çağını yaşıyor. İlkokul mezunu, bu kadınlar ne iş yapabilir denilen kadınlar inandılar ve bugün başarıdan başarıya koşuyorlar. Kadının isteyip de başaramayacağı hiçbir iş yok” dedi.

Gençlerin çeşitli konularda kendisine yönelttiği soruları da yanıtlayan Vali Çiçek, çözümü noktasında gerekli talimatları verdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.