Dolar 32,5050
Euro 34,8389
Altın 2.488,12
BİST 9.574,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Vali Çelik: “Pandemi henüz bitmedi, tehlikenin boyutları küçüldü”

VALİ ALİ ÇELİK

Vali Çelik: “Pandemi henüz bitmedi, tehlikenin boyutları küçüldü”
2

Kütahya Valisi Çelik, “Pandemi süreci devam ediyor, bitmiş değil; ama elde edilen başarı toplumumuz lehine tehlikenin boyutlarını küçültmüş durumda” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Türkiye’nin fedakârca çalışan bir sağlık zümresi ve güçlü bir sağlık altyapısına sahip olduğunu kaydeden Vali Çelik, “Koronavirüs pandemisi, 2. Dünya Savaşı ve İspanyol gribinden sonra insanlığın karşılaştığı en büyük salgın ve kriz yönetiminin bir parçası. Salgının etkilerini hem toplumsal hem de bireysel anlamda hissetmemiz, içine düştüğümüz zorluklarda toplumsal birlik ve beraberliğin ve bu birlikteliklerin sanata dönüşmesi ve bu birlik, beraberliğin sonuçlarının hepimizin lehine olduğu hususlarının farkındalığını artırmak. Bu anlamda pandemi süreci devam ediyor, bitmiş değil; ama elde edilen başarı toplumumuz lehine tehlikenin boyutlarını küçültmüş durumda. Bu da salgının başladığı ilk andan itibaren alınan tedbir ve önlemlerle ikinci evresi olan aşılama süreci bugün burada bir araya gelebilmemizi sağlayan süreç yönetimi. Salgın süreci ilk andan itibaren Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, bütün bakanlıklar, kamu kurumları, tüm milletimizin ortak ve fedakâr çalışmalarının sonucu olarak buraya geldi” diye konuştu.

Vali Çelik, koronavirüs salgını sebebiyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları minnet ve dualarla andıklarını sözlerine ekledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.