Dolar 32,3299
Euro 35,0822
Altın 2.286,60
BİST 8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Vali̇ Kızılkaya: “Vatandaşlarımız Tarafından Di̇le Geti̇ri̇len Di̇ğer Eksi̇kli̇kleri̇ De İnşallah Bi̇rli̇k Ve Beraberli̇k İçeri̇si̇nde Çözeceği̇z”

KÖY ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜREN BİLECİK VALİSİ DR. KEMAL KIZILKAYA KIRSAL KESİMİN İHTİYAÇ VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ.

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, birçok köyün yollarının kilitli parke taşıyla döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetlerinin tamamlanmış durumda olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, kırsalda yaşayan vatandaşların ihtiyaç, sorun ve taleplerini yerinde görüp tespit etmek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla başlattığı köy ziyaretlerine devam ediyor. Vali Kızılkaya, köy ziyaretlerine Küplü, Şükraniye ve Ahmetler köyleri ile devam etti. Gittiği köylerde vatandaşların ilgisiyle karşılanan Kızılkaya, vatandaşlarla hasbihal ederek, istek ve arzularını dinledi. Kendisine iletilen talep ve önerileri tek tek not alan Vali Kızılkaya, talepleri imkanlar çerçevesinde çözmenin gayretinde olacaklarını söyledi.

“Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla bugüne kadar köylerimize yönelik çok önemli hizmetlerin yapıldığını görüyoruz”

Vali Kızılkaya, “Bu ziyaretlerle vatandaşlarımızın dertlerini yerinde dinlemek, hasbihal etmek daha güzel ve daha anlamlı oluyor. İhtiyaçları, sorunları birebir paylaşma imkanı oluyor. Zaten gerek İl Özel İdaremiz, gerekse de Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla bugüne kadar köylerimize yönelik çok önemli hizmetlerin yapıldığını görüyoruz. Birçok köyümüzün köy içi yolları kilitli parke taşıyla döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetleri tamamlanmış durumda. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.