Dolar 32,2093
Euro 34,8168
Altın 2.424,80
BİST 10.168,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 23°C
Cum 24°C

Vali̇ Kızılkaya Li̇se Son Sınıf Öğrenci̇leri̇ne Moral Verdi̇

VALİ ÖĞRENCİLERİ SINIFLARINDA ZİYARET ETTİ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Okulları ziyaret eden Vali Kızılkaya, dersliklere girerek, 12’nci sınıf öğrencileriyle sohbet etti. Üniversite sınavlarına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine moral vermek amacıyla il ve ilçelerde okul ziyaretlerinde bulunduğunu belirten Vali Kızılkaya, sohbet ettiği öğrencilerden üniversite hayallerini gerçekleştirmeleri için daha fazla gayret göstermelerini istedi.

Öğrencilere, başarının yanında iyi insan, iyi birey olmanın çok önemli olduğunu söyleyen Vali Kızılkaya, “Sizlerden biraz daha gayret etmenizi ve sınavlarda daha çok başarı elde etmenizi bekliyoruz. Sizler zeki çocuklarsınız. Elinizde ki imkanları iyi kullanarak, başarıya doğru koşmalısınız. Başarı elbette ki önemlidir. Fakat elde ettiğiniz başarılarla birlikte, devlete, millete, içinde bulunduğunuz topluma faydalı bireyler olmanız da çok önemlidir. Sizlerin başarılı, milli ve manevi değerlere önem veren, topluma faydalı bireyler olacağınıza inanıyorum. Üniversite yolunda gireceğiniz sınavlarda başarılı olmanızı diliyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.