Dolar 32,2446
Euro 35,0617
Altın 2.461,56
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Vali̇ Kızılkaya Kaybolan Çocuğu Ve Ai̇lesi̇ni̇ Makamında Ağırladı

VALİ KIZILKAYA KAYBOLAN ÇOCUĞU VE AİLESİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Vali̇ Kızılkaya Kaybolan Çocuğu Ve Ai̇lesi̇ni̇ Makamında Ağırladı
2

Oyun oynadığı sırada kaybolan ve ekiplerin bulmak için seferber olduğu Efe, ailesi ile birlikte Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’yı ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Geçtiğimiz günlerde Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Efe Fedai Yıldırım evinin önünde oyun oynadığı sırada kaybolmuştu. Kaybolan çocuk 8 saat sonra Sakarya Büyükşehir Terminali’nde bulunarak ailesine teslim edilmişti.

Bunun üzerine Efe Fedai Yıldırım ve ailesi Vali Dr. Kemal Kızılkaya ile bir araya geldi. Valilik makamında gerçekleşen görüşmede Vali Kızılkaya Efe ve ailesiyle sohbet eden Vali Kızılkaya minik Efe’ye hediye verdi.

Sohbetin ardından konuşma yapan Vali Kızılkaya; “Efe’nin kaybolmasından dolayı her ne kadar endişeye kapılsak da yavrumuzun sağ salim bulunması bizleri mutlu etti. Tabii ki bu mutluluğu da oyuncakla taçlandırmalıydık” ifade etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.