Dolar 32,1979
Euro 34,9907
Altın 2.520,75
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Sal 27°C
Çar 25°C
Per 18°C
Cum 20°C

Vali̇ Çeli̇ke, Fahri̇ Hemşehri̇li̇k Payesi̇ Ve Beratı

VALİ ÇELİK’E, FAHRİ HEMŞEHRİLİK PAYESİ VE BERATI

Kütahya Belediye Meclisinin Ağustos ayı toplantısında Vali Ali Çelik’e fahri hemşehrilik payesi ve beratı verilmesi kararlaştırıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Ağustos Ayı Belediye Meclisi toplantısında 4. madde olarak görüşülen, ” Vali Ali Çelik’e fahri hemşehrilik payesi ve beratı verilmesi” konusunun müzakeresinde konuşan Belediye Başkanı Alim Işık, ” Yakın hemşehrimiz olmakla birlikte, tabi Kütahya nüfusuna kayıtlı olmadığı için emeklerinden dolayı Valimize böyle bir ödülü vermek istedik. Hakikatten birçok konunun çözümünde, Valimiz olarak elbette ki bunu görev olarak bilmektedir. Kurumların koordineli bir şekilde çalıştırılması, olağanüstü bir şekilde özellikle kültür varlıklarının yeniden kazandırılması, korunması konularında kendisinin çalışmalarından son derece memnunuz. İnşallah vereceğimiz paye ile kalan görev süresi boyunca güzel hizmetlere ortak olur düşüncesiyle Valimize, tüm Belediye Meclisi üyelerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Kütahya Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada,” Darulkurra’nın kamulaştırılmasıyla birlikte restorasyonunun yapılmasında, Kütahya Kalesi yenileme çalışmalarında, Gözüm Şeyh Sultan Tekke ve Türbesi ile diğer kültür varlıklarının Belediyeye kazandırılmasında, Şehrimizin adının duyurulması, tanıtılması, sosyal ve kültürel olarak ilerlemesinde katkı sağlamak adına verdiği desteklerden dolayı Kütahya Valisi Ali Çelik’e fahri hemşehrilik payesi ve beratı verilmesi kararlaştırıldı” ifadelerine yer verildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.