Dolar 32,2104
Euro 35,1197
Altın 2.465,46
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Vadi Park halkın hizmetinde

BİLECİK BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MELEK MIZRAK SUBAŞI, BELEDİYE TARAFINDAN YAPILAN KAPSAMLI ÇALIŞMALARLA ŞEHRİN ALTERNATİF DİNLENME VE EĞLENME MEKANLARINDAN BİRİ OLAN VADİ PARK’I YENİDEN HALKIN HİZMETİNE SUNDUKLARINI SÖYLEDİ.

Vadi Park halkın hizmetinde
2

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, şehrin alternatif dinlenme ve eğlenme mekanlarından biri olan Vadi Park’ı yeniden halkın hizmetine sunduklarını söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

Yapım aşamasındaki teknik hatalar nedeniyle çatı akması, nem alma ve zemin bozuklukları gibi sorunların yaşandığı Vadi Park’ta birçok alanda bakım ve tadilat çalışmaları sona erdi. Bilecik Belediye Vadi Park’ı yeniden halkın hizmetine sunduklarını aktaran Başkan Vekili Subaşı, “Bilecik Belediyesi tarafından kapsamlı düzenlemeler yaptığımız Bilecik Belediyesi Vadi Park’ı çeşitli organizasyon ve etkinlikler için yeniden vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şu an arkadaşlarımız orada birçok alanda tadilat ve bakım çalışmasını sürdürüyor. Alandaki yapıların çatılarından zemin kısımlarına kadar birçok olumsuz durumla karşılaştık. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasını planlıyoruz. Vatandaşlarımız, kiralama, rezervasyon ve detaylı bilgi için Bilecik Belediye Başkanlığı bünyesinde yer alan Destek Hizmetleri Müdürlüğüne başvurabilir’’ ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.