Dolar 32,2104
Euro 35,1197
Altın 2.465,46
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Uzman Ekiple Güvenli Paragliding Yapma Fırsatı

Uzman Ekiple Güvenli Paragliding Yapma Fırsatı
2

Hepimizin içinde bir yerlerde özgürlük, heyecan ve macera dolu bir ruh bulunur. Bu ruhu tatmin etmek için birçok farklı aktivite bulunsa da Paragliding en unutulmaz deneyimlerden birini sunar. Fethiye’de bulunan Fly Laputa, yamaç paraşütü ya da diğer adıyla paragliding tutkunları için mükemmel bir destinasyondur. İster deneyimli bir yamaç paraşütçü olun isterse de bu adrenalin dolu aktiviteye yeni adım atacak biri Fly Laputa’nın sunduğu olanaklarla unutulmaz bir paragliding deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarım

Yamaç paraşütü ile gökyüzüne yükseldiğinizde, yerden yükseklik duygusunu yenmenin verdiği adrenalinle dolacak ve özgürlüğün tadını sonuna kadar çıkaracaksınız. Fly Laputa’nın uzman eğitmenleri eşliğinde güvenli bir şekilde bu muhteşem aktiviteyi gerçekleştireceksiniz. Yamaç paraşütünün sizi taşıdığı her an, gökyüzünde dans eden kuşlar gibi hissedeceksiniz.

Fethiye’nin Muhteşem Manzarasını Keşfedin

Fly Laputa Fethiye’nin eşsiz doğal güzelliklerini keşfetmeniz için en iyi noktalardan biridir. Yükseklerden süzülerek Fethiye Körfezi’nin muhteşem manzarasına tanıklık ederken denizin maviliği ve doğanın yeşilliği arasında büyüleyici bir dengeyle buluşacaksınız. Bu anı ölümsüzleştirmek için yanınızda bir fotoğraf makinesi veya kamera getirmeyi unutmayın.

Fly Laputa, Fethiye yamaç paraşütü konusunda uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir. Güvenliğiniz en ön planda tutularak unutulmaz bir paragliding deneyimi yaşamanız sağlanır. Uzman pilotlar eşliğinde gerçekleştirilen uçuşlar, titizlikle planlanır ve uçuş güvenliği için gerekli önlemler alınır. Ekipmanlarınızı Fly Laputa’dan temin edebilir veya kendi ekipmanlarınızı kullanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.