Dolar 32,3578
Euro 34,7548
Altın 2.437,05
BİST 10.013,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Uluçay’ın 2. Küçük Sanayi Sitesi genişletme projesiyle 2000 kişi istihdam edilebilecek

Uluçay’ın 2. Küçük Sanayi Sitesi genişletme projesiyle 2000 kişi istihdam edilebilecek
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan 2. Küçük Sanayi Sitesi Genişletme Projesi hakkında açıklamada bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

Uluçay açıklamasında, “Şehrimizin sanayi ve ticaret potansiyelini daha da geliştirecek olan projemiz şehirdeki ekonomik dinamizmi de artıracak. Projemizde mevcut sanayi alanı genişletilerek işletmelere daha modern ve verimli bir çalışma ortamı sunacağız. 2. Küçük Sanayi sitesinin devamı niteliğinde yapacağımız projemiz toplamda 140.000 m2 alan üzerine kurulacak. 240 m2’lik 440 adet alt yapısı, üst yapısı tamamlanmış ve güneş enerjisiyle kendi elektriğini üreten sanayi dükkanları yapacağız. Ayrıca yeni iş alanları da oluşturacak proje sayesinde istihdamı artıracağız ve yaklaşık 2000 kişiye istihdam olanağı sunacağız. Projemiz iş dünyamızın ve esnaflarımızın ihtiyaçlarına cevap verme noktasında büyük önem taşıyor. Ayrıca bu projemizle şehrimizin ekonomik potansiyeli de daha da güçlenecek” dedi.