Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

ULUÇAY’DAN GENÇLERE DRAG VE DİRFT PİSTİ MÜJDESİ

ULUÇAY’DAN GENÇLERE DRAG VE DİRFT PİSTİ MÜJDESİ
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Derneği’ni (AFMOD) tarafından düzenlenen ‘Modifiye Fest’ etkinliğine katıldı. Burada gençler tarafından coşku ile karşılanan Uluçay gençlere müjde vererek; “Ben hem genç bir kardeşiniz hemde ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım. Drag ve drift pistimizin projesi hali hazırda çizilmiş olarak hazır. 2025 yılına bu pisti yetiştirmenin sözünü burada sizlere veriyorum” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Derneği’ni (AFMOD) tarafından düzenlenen ‘Modifiye Fest’ etkinliğine katıldı. Uluçay’a il başkan yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

“Drag ve drift pisti projemiz hazır”

Ziyarette konuşan Uluçay, “Modifiyeli Araçlar Derneği’nin birbirinden kıymetli üyeleri, Afyonkarahisar’ımızın enerji dolu gelecek nesilleri, sizleri tanımaktan büyük keyif aldım ve gururlandım. Rabbim sizlerle beraber inşallah Afyonkarahisar’ımıza çok ciddi hizmetler yapmayı nasip etsin. Siz gençlerimizi Allah başımızdan eksik etmesin. Bu vesile ile siz gençlerimize bir müjde vermek istiyorum; bu sporu daha profesyonel, daha gelişmiş ve güvenli alanda yapabilmeniz için Afyonkarahisar’ımıza drag ve drift pisti yapacağız. Drag ve drift pistimizin projesi hali hazırda çizilmiş olarak hazır. 2025 yılına bu pisti yetiştirmenin sözünü burada sizlere veriyorum. Ben hem genç bir kardeşiniz hemde ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım. Birlikte Afyonkarahisar’ımızı modifiyeli araçların sergilendiği merkez bir şehir konuma getireceğiz. Sizlere ilerleyen aşamalarda gelir elde edebileceğiniz imkanlarda sağlamayı hedefliyoruz. Gençlerimiz hem tutkusunu devam ettirirken hemde maddi kazanç sağlamış olacaklar. Tabi burada en önemli husus genç kardeşlerimizin güvenliği ve belgelerini de tamamlamış olmaları gerekiyor. Rabbim projemizi şimdiden hayırlı uğurlu eylesin. Sizlere kaza bela göstermesin. Bizleri böylesi güzel bir coşku ve heyecanla karşıladığınız her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizin bizlere olan desteğini gördük. İnşallah 31 Mart zaferimizden sonra bizlerde size hizmet etmeye hazırız” dedi.

Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Derneği’ni Başkanı Özkan Ortaç ise programa katılımı dolayısıyla Uluçay’a teşekkür ederken, drag ve drift pisti projesinin kendilerini çok sevindirdiğini ifade etti.

Program sonrasında gençler Uluçay ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.