Dolar 32,3663
Euro 34,6979
Altın 2.388,22
BİST 10.176,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 20°C

Uluçay, “Yakın zamanda belediye çalışanlarına müjde vereceğiz”

Uluçay, “Yakın zamanda belediye çalışanlarına müjde vereceğiz”
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, belediye çalışanlarına yapacağı maaş zammı ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Uluçay yaptığı açıklamada, “Çalışanlarımız müsterih olsun, yakın zamanda müjdeli bir açıklama yapacağız” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Uluçay açıklamasında, “Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde çalışan her bir işçimiz ve memurumuz mesai arkadaşlarımız olacaktır. Dolayısıyla onların refahı huzuru ve mutluluğu bizim için çok kıymetlidir. Belediyemiz bünyesindeki ve şirketlerine bağlı olan işçilerimiz için en iyi maaşı verebilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda bununla ilgili müjdeli bir açıklama yapacağız. Çalışanlarımız  bu konuda müsterih olsun. Ayrıca memurlarımız için de belediyemiz tarafından verilen sosyal denge tazminatını bütün memurlar için en üst seviyeden eşit ve adaletli bir şekilde %120 olarak vermeyi hedefliyoruz. Belediyemiz çalışanlarını birer çalışan değil birlikte mesai yapacağımız arkadaşlarımız olarak görüyor ve refahlarını ön planda tutuyoruz” dedi.