Dolar 32,5503
Euro 34,8831
Altın 2.447,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Uluçay, “İnsan odaklı bir anlayış ile şehrimizi hep daha ileriye taşıyacağız”

Uluçay, “İnsan odaklı bir anlayış ile şehrimizi hep daha ileriye taşıyacağız”
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i ziyaret etti. Burada konuşan Uluçay, “Afyonkarahisar’ımızın gelecekteki ihtiyaçlarını öngörüp onlara yönelik çözümler üretme vizyonuyla, insan odaklı bir anlayışla, şehrimizi hep daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

Ziyarette konuşan Uluçay, “Esnaf ve sanatkârlarımız şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatının temel taşlarındandır. Onların güçlenmesi ve sürdürülebilir bir şekilde faaliyet göstermeleri, şehrimizin kalkınması için son derece önemli bir husus olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle, onların ihtiyaçlarını anlamak ve destek olmak bizim için öncelikli bir konu” ifadelerini kullandı.

“İnsan odaklı bir anlayış ile şehrimizi hep daha ileriye taşıyacağız”

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; “Daha önce de pek çok defa belirttiğim üzere esnaflarımızın fikirlerini önerilerini almadan herhangi bir proje gerçekleştirmemiz mümkün değil. Makamlar mevkiler geçicidir. Nihayetinde bende esnaflık yapan bir kardeşinizim. Allah nasip eder belediye başkanı olursak görevimizi tamamlandığımızda yine sizlerden alışveriş yapabilecek hemhal olabilecek bir noktada olmak isterim. Sizler ahilik kültürünün bir parçası olarak gençlerimizin meslek edinmelerinde gelecek nesillerin inşasında en önemli gayretleri gösteriyorsunuz. Bizde Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sizlere daha da fazla destek olabilmek adına taleplerinizi yeni dönem de hızla gerçekleştireceğiz. Özellikle esnaflarımızın hem ticari anlamda hem de sosyal, kültürel anlamda refahını sağlayacak projelerimizi hayata geçireceğiz. Teknolojik olarak desteklenecek yeni yaklaşımlar çerçevesinde esnaflarımız ve hemşehrilerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap vereceğiz. Afyonkarahisar’ımızın gelecekteki ihtiyaçlarını öngörüp onlara yönelik çözümler üretme vizyonuyla, insan odaklı bir anlayışla, şehrimizi hep daha ileriye taşıyacağız. Sizlere mahçup olmamak için elimizden gelenin daha fazlasını yaparak birlik ve beraberlik içerisinde bir dönem geçireceğiz” dedi.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Emin Birliktir ise ziyaretleri dolayısıyla Uluçay ve beraberindeki heyete teşekkür ederken, çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaret sonlandırıldı.