Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Uluçay, “AK Parti 750 bin vatandaşımızın hizmetkarıdır”

Uluçay, “AK Parti 750 bin vatandaşımızın hizmetkarıdır”
2

Uluçay, “AK Parti 750 bin vatandaşımızın hizmetkarıdır”. AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyol Caddesi’nde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. ziyaretleri sırasında konuşan Uluçay “AK Parti 750 bin nüfuslu Afyonkarahisar’ın tamamının hizmetkarıdır” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

”AK Parti kapsayıcı ve kucaklayıcı bir siyasi partidir”

Uluçay yaptığı açıklamada, “Biz şehrimize belediyeye kapanıp yönetmek yerine sivil toplum örgütlerimizle el ele kolkola, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla gönül gönüle çalışmalarımızı hep birlikte yönetmenin planını yaptık. Bizler 750 bin vatandaşımızın tüm taleplerini eksiklerini ihtiyaçlarını biliyoruz. AK Parti’mizin kurulduğu günden bugüne kadar 80 yıldır hasır altına süpürülen tüm sorunları ortaya çıkararak çözümledik. Bu sorunları da yüzde yüz çözdük elhamdülillah. Bundan sonra da tüm şehrimizin zamanla ortaya çıkan taleplerini dinliyor ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmiş olacağız. Biz herkesi memnun ve mutlu etmenin, aziz hemşerilerimize hizmet etmenin derdindeyiz. Aynı zamanda gelişen teknolojinin de nimetlerinden faydalanarak yeni ortaya çıkan talepleri gerçekleştirmek hedefindeyiz. Bizim gönlümüz de kapımızda bize oy versin vermesin tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. AK Parti kapsayıcı ve kucaklayıcı bir siyasi partidir. AK Parti‘ye diğer partilerden ayıran en önemli özellik kimsesizlerin kimsesi olmasıdır. Bu şehirde bugüne kadar kimseyi kendini dışlanmış, ötekileştirilmiş ve bir kenara atılmış hissettirmedik, hissettirmeyeceğiz. Hizmette sınır tanımadık, dur durak bilmedik bilmeyeceğiz” dedi.