Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Uluçay, “Afyonkarahisar’ın kale gibi dimdik duran kadınları sözde milliyetçilere oy vermez”

Uluçay, “Afyonkarahisar’ın kale gibi dimdik duran kadınları sözde milliyetçilere oy vermez”
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ‘Kadınlarla Büyük Afyonkarahisar Yolunda’ programı kapsamında Eşrefpaşa ve Fatih mahallelerinde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Burada konuşan Uluçay, “Afyonkarahisar’ın kale gibi dimdik duran kadınları sözde milliyetçi CHP’nin adayına asla oy vermezler. Ziyaret ettiğimiz her noktada gördüğümüz ilgi, samimiyet, sevgi ve teveccüh bunun en büyük kanıtıdır” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ‘Kadınlarla Büyük Afyonkarahisar Yolunda’ programı kapsamında Eşrefpaşa ve Fatih mahallelerinde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Programda Uluçay’a eşi Leyla Uluçay, Milletvekili Ali Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

“Afyonkarahisar’ın kale gibi dimdik duran kadınları sözde milliyetçilere oy vermez”

Programda konuşan Uluçay, “Çok kıymetli annelerim, ablalarım, kardeşlerim bacılarım arkamızda sizlerin destekleri, sizlerin duaları olduğu sürece gözümüz arkada kalmaz evelallah. Biz biliyoruz ki hanım kardeşlerimiz bu davaya ve bizlere sahip çıktığı sürece kimse AK Parti’yi Afyonkarahisar’da kimse yıkamaz. Kadınlarımız bu davanın kalesidir.  Bizde sizden aldığımız bu güçle sizlere hizmet etmeye hazırız. Biz Afyonkarahisar’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcisi olarak sizlere hizmetkar olduk olmayada devam edeceğiz. 1 Nisan sabahı itibariyle de hizmete devam edeceğimizden şüpheniz olmasın. Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman söyler; bizim partimizin omurgası, öznesi ve beyni kadınlarımızdır. Afyonkarahisar’ın kadınları da her seçimde en yüksek oy oranıyla Cumhurbaşkanımıza destek oldular bunu da biliyoruz. Biz biliyoruz ki Afyonkarahisar’ın kale gibi dimdik duran kadınları sözde milliyetçi CHP’nin adayına asla oy vermezler. Ziyaret ettiğimiz her noktada gördüğümüz ilgi, samimiyet, sevgi ve teveccüh bunun en büyük kanıtıdır” dedi.

Sözlerine şöyle devam eden Uluçay; Afyonkarahisar’a gerçekleştireceğimiz 109 proje arasında olan sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında en büyük bölümü kadınlarımıza gençlerimize ayırdık. Çünkü Afyonkarahisarlı kadınlarımız hizmetin en iyisine layıktır. Spordan kültüre, eğitimden sosyal hayata, istihdam ekonomiye kadar öncelik verdiğimiz projelerimiz kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik olanlardır. Sizler en güzel hizmetlere layıksınız, layık olduğunuz hizmeti de size yapacak olan AK Parti’dir dedi.

ETİKETLER: , , ,