Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 29°C
Pts 30°C
Sal 28°C

Türkiye’nin Çelenk Gönderme Sitesi

Türkiye’nin Çelenk Gönderme Sitesi
2

Çelenk Atölyesi, Türkiye’nin en büyük çelenk sitesi olarak öne çıkıyor. Düğün, açılış veya cenaze gibi her türlü özel anınız için kaliteli ve uygun fiyatlı çelenkler sunuyoruz. Siz de Türkiye’nin dört bir yanına kolayca çelenk gönder istiyorsanız, doğru adrestesiniz.

Kurumsal Web Tasarım

Çelenk Atölyesi, her türlü ihtiyaca uygun çelenk tasarımlarıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. İstanbul içi siparişlerimizi kendi atölyemizde en taze çiçekleri seçerek hazırlıyor ve kendi servis araçlarımızla ilk elden teslim ediyoruz. Türkiye genelindeki siparişlerimizi ise kurumsal anlaşmalarımız ve 1200’ün üzerindeki bayi ağımızla sağlıyoruz.

Hızlı ve Kolay Online Sipariş

Çelenk Atölyesi, çelenk göndermek ve çelenk siparişi vermek için en kolay yolu sunuyor. Müşterilerimize hızlı, kullanımı kolay ve sade bir e-ticaret platformu sunarak alışveriş deneyimlerini iyileştiriyoruz. Web sitemizdeki yüzlerce özel ve farklı tasarım arasından istedikleri çelengi seçebilen müşterilerimiz, sipariş aşamalarını kolaylıkla tamamlayabiliyorlar.

Sürekli Yenilik ve Müşteri Odaklı Tasarımlar

Müşterilerimizi dinliyor ve onların geri bildirimlerini dikkate alarak sürekli kendimizi yeniliyoruz. Sıkılanlara özel olarak daha modern ve farklı ürünler hazırlıyoruz. Çiçek tasarımlarımızı sürekli olarak güncelliyor ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çelenk seçenekleri sunuyoruz.

Çelenk Atölyesi’nde her anınız için özel bir çelenk bulabilir ve Türkiye’nin her yerine kolayca gönderebilirsiniz. Siz de kaliteli ve özel çiçeklerle dolu bu dünyaya katılmak istiyorsanız, hemen https://celenkatolyesi.com web sitemizi ziyaret edin.