Dolar 32,5224
Euro 34,9382
Altın 2.439,31
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Şehit Uzman Çavuş Hasan Yaşar İlkokulu’nda söyleşi

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HASAN YAŞAR İLKOKULU’NDA SÖYLEŞİ

Şehit Uzman Çavuş Hasan Yaşar İlkokulu’nda söyleşi
2

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik, ‘ Bilim Söyleşileri’ çerçevesinde, ‘Büyük Veri ve Veri Madenciliği’ ile ilgili Şehit Uzman Çavuş Hasan Yaşar İlkokulu öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Öğrencilerin bilime karşı gösterdikleri heyecandan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Çelik, “Çok güzel ve enerjisi yüksek bir söyleşi oldu. Yaklaşık 50 öğrenci vardı ve çocuklarımızın hepsi katkı sundu. Etkinlikten dolayı Okul Müdürü Ali Yılmaz ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Okul Müdürü Yılmaz tarafından takdim edilen Teşekkür Belgesi’nde, “Öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı arttırmak ve bilim iletişimini toplumumuzda daha geniş çevrelere ulaştırmak için Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından 2022 yılında düzenlenen Bilim Söyleşilerine konuşmacı olarak katıldığınız için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” denildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.