Dolar 32,5217
Euro 34,9267
Altın 2.455,59
BİST 9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Türkiye İşitme Engelliler Futbol takımı Afyonkarahisar’da kampta

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER FUTBOL 2. LİG KARŞILAŞMALARI AFYONKARAHİSAR KOCATEPE SPOR KOMPLEKSİ S-2 NOLU SAHASINDA BAŞLADI. DÖRT TAKIMIN KATILIMIYLA OYNANACAK MAÇLAR SONUCUNDA BİRİNCİ OLAN TAKIM 1.LİGE ÇIKACAK, SON SIRADA YER ALAN TAKIMLAR İSE 3.LİGE DÜŞECEK.

Türkiye İşitme Engelliler Futbol takımı Afyonkarahisar’da kampta
2

Türkiye İşitme Engelliler Futbol 2. Lig karşılaşmaları Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi S-2 Nolu sahasında başladı. Dört takımın katılımıyla oynanacak maçlar sonucunda birinci olan takım 1.Lige çıkacak, son sırada yer alan takımlar ise 3.lige düşecek.

Kurumsal Web Tasarım

Manavgat’tan Afyonkarahisar’a gelen Türkiye İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı Teknik Sorumlusu Ali Metin, kampla ilgili bilgi verdi. Metin, “Biz de öncelikle Afyon’a ve müdürümüze teşekkür ediyoruz. Daha önce de birinci ligimizi ağırlamışlardı. Her şeyden memnunuz. Sahalar gayet güzel, tam bir spor kenti olmaya başladı Afyon, o yönden de tebrik ediyorum müdürlerimi. Şu anda burada 2.Lig’imiz oynanıyor ama 6 grupta dörderli takımlarımız oynuyor. Bu gruplarında birinci olan takımlarımız bir üst lige çıkacak, sonuncu olan takımlarımız küme düşecek. Milli takıma almak amacıyla burada aynı zamanda genç sporcularımızın taramasını da yapıyoruz. Yetenekli çocuklarımız çıkıyor. U-21 Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu oldu. A Milli Takımımız iki dünya bir Avrupa şampiyonu ve olimpiyat şampiyonu, inşallah buradan da genç yetenekli çocuklarımızı A Milli Takım’a seçeceğiz” diye konuştu.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz Erşen de güzel bir turnuva olması dileğinde bulunarak bütün takımlara başarılar diledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.