Dolar 32,5048
Euro 34,9559
Altın 2.430,10
BİST 9.803,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Tüp Mide Ameliyatının Sağladığı Yararlar

Tüp mide ameliyatı uzman bir ekiple gerçekleştirildiğinde birçok fayda sağlar.

Tüp Mide Ameliyatının Sağladığı Yararlar
2

Tüp mide ameliyatı uzman bir ekiple gerçekleştirildiğinde birçok fayda sağlar. Dr. Güven Görkem ve ekibi bu ameliyatın en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için hizmet vermektedir. Ameliyatın sağlamış olduğu faydaları arasında emilim bozucu etkisinin olmaması, yiyeceklerden %100 fayda sağlanması, vitamin ve mineral takviyesini ömür boyu ihtiyaç duyulmaması, dumping sendromunun görülmemesi, endoskopi ile midenin görüntülenebilmesi, ayrıca ihtiyaç duyulduğunda diğer obezite, yöntemlerinin de uygulanabilmesi, besinlerin fizyolojik akış yönünün bozulmaması, işlem sırasında sadece mideye işlem yapılması, diğer işlemlere göre daha kolay olması ameliyat süresinin kısa olması gibi birçok fayda bulunuyor.

Kurumsal Web Tasarım

Bu faydaların hastaların hayatına birçok olumlu etkisi bulunuyor. Bu nedenle ülkemizde ve dünyada en çok tercih edilen tedavi yöntemleri arasında tüp mide ameliyatı yer alıyor. Özellikle fazla kilolarından hızlı bir şekilde kurtulmak isteyenlerin en çok tercih ettiği yöntemler arasında yer alır.

Tüp mide ameliyatının zararları

Tüp mide ameliyatının yararı olduğu kadar zararları da olabiliyor. Bu mide ameliyatı sonucunda meydana gelen dezavantajlar arasında işlemin geriye dönüşümsüz olması emilim bozucu bir etki yaratmadığından dolayı kilo alımının tekrar gerçekleşebilmesi gibi dezavantajlar yer alabiliyor. Bu dezavantajların yaşanmaması için kişilerin daha dikkatli olması gerekiyor. Özellikle düzenli beslenme sağlandığında bu gibi dezavantajların sağlanmaması mümkün olabiliyor.

Kişiler fazla kilo almamak adına düzenli beslenme, düzenli egzersiz yapma ve düzenli uyku rutinlerine uyduğunda bu gibi sorunlar ile karşılaşılması mümkün değildir. Dengesiz bir şekilde hızlı kilo alındığında bu kilo obezite gibi sorunlara yol açabiliyor. Daha sonrasında obezitenin çözülebilmesi için cerrahi müdahalelere gerek duyulabiliyor. Tüp mide ameliyatı da bu nedenle ihtiyaç duyulan tedavi yöntemleri arasında yer alır.

Tüp mide ameliyatı olabilecek kişiler

Tüp mide ameliyatını 18 ve 65 yaş arasındaki kişiler olabilir.  Ayrıca tüp mide ameliyatını olmak için vücut kitle indeksinin 35’in üzerinde olması da gerekir. Vücut kitle indeksi 30 ile 35 arasında olan kişiler de bu ameliyatı olabilir. Fakat çeşitli mide rahatsızlıkları olan kişilerin mutlaka uzmanlar eşliğinde bu tedaviyi olup olmamaya karar vermesi gerekir. Tüp mide ameliyatından faydalanmak isteyen kişilerin arasında kilo vermek için birçok yöntemi deneyip bu yöntemlerden istediği etki elde edemeyen kişilerde yer alır.

Ameliyatı olabilmek için anesteziyi kaldırabilecek bir durumda olmak da oldukça önemlidir. Özellikle birçok kişi hani sizden çekindiği için tüp mide ameliyatı olmak istemezler. Tüp mide ameliyatı olamayacak kişiler arasında da ciddi psikiyatrik hastalığı bulunanlar, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı bulunanlar, hormonsal bozukluğu olanlar, anestezi almaya engel durumu olan kişiler, ameliyat sonrası hamilelik planlayan kişiler bu ameliyatı olamazlar. Tüp mide ameliyatı fiyatları için https://www.guvengorkem.com/tedavilerimiz/tup-mide-mide-kucultme-ameliyati.html sitesi ile iletişime geçebilirsiniz iletişim formunu doldurarak tüp mide ameliyatları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.