Dolar 32,3524
Euro 34,7322
Altın 2.409,97
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 11°C
Paz 16°C
Pts 20°C

TÜM PARTİLERDEN OY ALABİLECEK TEK ADAY BENİM

TÜM PARTİLERDEN OY ALABİLECEK TEK ADAY BENİM
2

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, hafta sonu esnaf ziyaretlerine Cumartesi pazarı, çevre esnafı ve Afyonkarahisar Romanlar Kültür ve dayanışma derneği ile devam etti.

Kurumsal Web Tasarım

Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak esnafı ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen İYİ Parti belediye Başkan adayı Yağcı Pazar yerinde alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve esnafları ziyaret eden Yağcı, Cumartesi pazarını gezerek Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etme imkânını buldu.

Ziyaret programına İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il yönetim kurulu üyeleri Süheyla Aslan, Serdar Balık, merkez ilçe başkanı İzzet Köken, yönetim kurulu üyeleri ve İYİ Parti Gazlıgöl belediye başkan adayı Murat Yıldırımer katıldılar.

Başkan adayı Yağcı; Tezgâh açan esnafı tek tek ziyaret ederek pazarcı esnafının halini hatırını sordu, istek, şikâyet ve önerilerini dinledi, işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diledi.

PAZARCI ESNAFIMIZ SAHİPSİZ BIRAKILMIŞ DURUMDA

Yağcı ziyareti sonrası yaptığı açıklamada “Cumartesi Pazarında pazarcı esnafımızla, dostlarımızla, hemşehrilerimizle buluştuk. Bizler pazar yerlerimize büyük önem veriyoruz. Pazarcı esnafımızın şehrimizin sosyal ve ekonomik dokusunda önemli bir rolü var. Ağır ekonomik koşullar ve pahalılık içerisinde satış yapmak çalışan pazarcı esnafımız sahipsiz bırakılmış durumda. Gezdiğimiz, sohbet ettiğimiz her pazarda esnaf da vatandaş da pahalılıktan şikâyetçi oluyor. Etiket fiyatları cep yakıyor. Alım gücümüz her gün biraz daha düşüyor. Ülkemizde derin bir ekonomik kriz yaşanıyor. İşçiler, emekliler kısacası toplumun tüm kesimi yoksullukla mücadele ediyor. Yıllardır Pazar esnafının sıkıntılarınızı görmezden gelenler, seçimden seçime hatırlayıp halinizi hatırınızı soranlar, güneşli bir gün gördükleri anda hemen koşa koşa yanınıza gelip bol bol resim çektirirler. Bu böyle gitmez demek için 31 Mart Yerel Seçimleri çok önemli.

PAZARYERİ PROJEMİZ BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZ

 Biz, Afyonkarahisar’da hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah göreve geldiğimizde Pazar yerlerimizi daha sağlıklı, sabahtan akşama kadar satış yapmaya çalışan esnafımızın yağmurdan, kardan etkilenmeyeceği şekle getireceğiz. Çevre beldelerden, köylerden gelen üreticilerimizinde kapalı mekânlarda satış yapmasını sağlayacağız. 21. Yüzyıla yaraşır modern Pazar yerleri inşa edeceğiz. Vatandaşlarımız hava şartlarından etkilenmeden rahat bir şekilde alışveriş yapabilecekler. Cumartesi pazarı gibi büyük Pazar yerlerimizde mini akülü araçlarımızla yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın kendilerinin ve pazar çantalarının, hiçbir ücret talep etmeden toplu ulaşım aracına kadar naklini sağlayacağız. Bu araçların dolaşmasının mümkün olmadığı pazarlarda ise görevlendireceğimiz kişiler yaşlı vatandaşlarımızı dolmuşa veya halk otobüslerine kadar götürecekler. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı çok önemsiyoruz. Pazaryeri projemiz bizim olmazsa olmazımız. Kimse merak etmesin, göreve geldiğimizde kısa zamanda pazaryeri projemizi hayata geçireceğiz. Hemşerilerime güvenim sonsuz. Tüm Partilerden oy alabilecek tek aday benim” dedi.

SAYIN YAĞCI’YA DESTEĞİMİZ TAMDIR

İYİ Parti belediye başkan adayı Alper Yağcı, ve İYİ Parti heyeti,  Cumartesi pazarı ziyareti sonrası Romanlar Derneği Başkanı Satılmış Koldemer’i ziyaret etti.

Ziyaret programına İYİ Parti İl Başkanı Muhammet MISIRLIOĞLU’nun yanı sıra 21. Dönem Afyonkarahisar milletvekili Mehmet TELEK ile il yönetim kurulu üyeleri Süheyla ASLAN, Serdar BALIK, merkez ilçe başkanı İzzet KÖKEN, yönetim kurulu üyeleri ve İYİ Parti Gazlıgöl belediye başkan adayı Murat YILDIRIMER katıldılar.

Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan görüşme sırasında her iki taraf, Afyon ilindeki Roman toplumunun sorunları ve ihtiyaçları konusunda birlikte çalışma sözü verdi. Yağcı, Afyonkarahisar’daki Roman vatandaşların eşit fırsatlara erişimi için yapılan çalışmaları artırmak için Derneğe destek sözü verdi. Bu destekle birlikte, Roman vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve sosyal sorunların çözülmesi hedeflenmektedir.

Ziyaret sırasında konuşan 21. Dönem Afyonkarahisar milletvekili Mehmet TELEK” Dernek başkanımız benim uzun yıllardır tanıdığım bir dostumdur. Kendisine her zaman desteğim olmuştur. Önemli bir toplumun dernek başkanlığını yapıyor. Belediye başkan adayımız Yağcı Genç, dinamik, Afyon sevdalısı çalışkan bir arkadaşımız. Bu gün burada Roman vatandaşlarımızdan destek istemeye ve Roman toplumu için yapacağımız hizmetleri anlatmaya geldik” dedi.

BİZDE ONUN KEFALETİNİN GEREĞİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Romanlar Derneği Başkanı Satılmış Koldemir ise “ Sayın Mehmet Telek abimiz uzun yıllardır tanıdığımız kardeşten öte her zaman büyük desteğini gördüğümüz bir abimiz. Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği bir değer. Bizim her zaman yanımızda oldu. Kendisi 24 saat her zaman ulaşabildiğimiz ve sorunlarımızın çözümü için çaba gösteren bir abimizdir. İYİ Parti belediye başkan adayı Sayın Alper Yağcı’ya kefaleti bizim için yeterlidir. Bizde onun kefaletinin gereğini yerine getireceğiz. Sayın Yağcı’ya desteğimiz tamdır.” Dedi.

ETİKETLER: , , , ,