Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Traji̇komi̇k Hırsızlık Olayı Herkesi̇ Şaşkına Çevi̇rdi̇

TRAJİKOMİK HIRSIZLIK OLAYI HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Eskişehir’de fotoğraf stüdyosu işleten Emre Pullukçu, dükkânının önündeki paspasın çalındığı trajikomik olay karşısında “Olay tamamen kamera şakası gibi” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Caddesi’nde fotoğraf stüdyosu işleten Emre Pullukçu, dükkanının önündeki paspas bir anda ortadan kaybolunca güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, kapı önündeki paspasın gece saatlerinde kimliği belirsiz bir şahıs tarafından çalındığını gören Pullukçu, trajikomik olay karşısında şaşkına döndü. Çok düşük bir maddi değere sahip olan paspasın çalınmasıyla şaşkına dönen Emre Pullukçu, “Bir paspasa kadar düşmüş insanlar” diyerek tepkisini dile getirdi.

“Olay tamamen kamera şakası gibi”

Güvenlik kamerasını incelediği zaman “Kamera şakası gibi” diyerek şaşkınlığını dile getiren fotoğrafçı Emre Pullukçu, şu ifadeleri kullandı:

“Dün sabah dükkâna girdim. Çalışan arkadaş kapının önündeki paspasın olmadığını söyledi. Bir paspasa ne olabileceğini düşündüm. Kamera kayıtlarını inceleyince acı gerçekle karşılaştık. Bir şahıs dükkanın etrafında dönüyor, kolaçan ediyor. Sonra paspası alıyor. Devam edip kaçıyor. Bir paspasa kadar düşmüş insanlar. Dükkâna girmeye de niyetlenmiş ama kamera ve alarm sistemini görmesi caydırıcı olmuş. Paspası gözüne kestirmiş. Olay tamamen kamera şakası gibi. Değerini ölçsen nedir ki? Taş çatlasın 50 liradır.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.