Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Toplu Mesaj (SMS) Gönderme Paketleri

Pazarlama firmalarının ve tüm kurum ve kuruluşların bilgilendirme, ürün ve hizmet tanıtımı, bireysel olarak tebrik, kutlama mesajları gibi tüm mesajların toplu olarak gönderilmesi en çok tercih edilen uygulamalar arasındadır.

Toplu Mesaj (SMS) Gönderme Paketleri
2

Pazarlama firmalarının ve tüm kurum ve kuruluşların bilgilendirme, ürün ve hizmet tanıtımı, bireysel olarak tebrik, kutlama mesajları gibi tüm mesajların toplu olarak gönderilmesi en çok tercih edilen uygulamalar arasındadır. Çünkü toplu mesaj gönderme işlemi sayesinde birçok pazarlama firması ürün ve hizmetlerini hedef kitlesine duyururken, müşteri portföyünde genişleterek daha kazançlı bir marka, ürün, hizmet haline gelecektir. Toplu Sms gönderimleri ayrıca, sms operatörleri ve BTK tarafından denetlendiği için yasal prosedürlere uygun bir şekilde hazırlanırlar. Başlıklı mesaj gönderimi, ileri tarihli mesaj gönderimi gibi seçenekleri ile beraber 7/24 teknik destek verilerek titizlikle hazırlanır.

Kurumsal Web Tasarım

Toplu Mesaj (Sms) Paketleri Fiyatları

Toplu Sms Mesajları göndermek istediğinizde bütçenize uygun olarak hazırlanan paket seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Paketler içerisinde hedef kitlelere toplu mesaj gönderme aralıkları, Başlıklı veya numarolik mesaj gönderme, ileri tarihli mesaj gönderebilme, Sms toplu mesajları garanti kapsamında gönderme gibi birçok seçenekler bulunabiliyor.

Paketler hakkında daha detaylı bilgi için İnteraktif SMS’i arayarakbilgi alabilirsiniz. Başlangıç paketleri, kurumsal paketler, KOBİ toplu sms paketleri gibi birçok toplu mesaj gönderme paketleri olarak hazırlanır. Ürün ve hizmet kalitenizi artırmak için en etkili uygulamalardan biridir. Hem marka bilinirliği ve hem de güvenilirlik oranını artıran etkili bir uygulamadır. Özellikle https://interaktifsms.com.tr/toplu-mesaj-gonderme/web sitesi özenle hazırladığı paketleri ile 7/24 Teknik destek yardımı da vermektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.