Dolar 32,3872
Euro 34,7671
Altın 2.396,70
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 22°C

TOBB Ata’nın huzurunda – İGF HABER

TOBB Ata’nın huzurunda – İGF HABER
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (ANKARA İGFA)
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile TOBB Genel Kurul Başkanı Hüseyin Çevik, Anıtkabir Şeref Defteri’ne şunları yazdı: “Büyük Atatürk, 79’uncu Genel Kurulumuz öncesinde huzurunuzdayız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yöneticileri ve delegeleri olarak, milletimizin büyük hedeflerine ve aziz hatıranıza layık olabilmek adına var gücümüzle çalıştığımızı arz etmek isteriz. Bu yıl cumhuriyetimizin ilanının 100. yılında olmanın da heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. En aziz eseridir.

Bizler, “Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” sözüyle yola çıkanların, bitmiş-tükenmiş denirken, küllerinden yeni bir devlet kurmayı başaranların çocuklarıyız. Çok büyük mücadelelerle elde edilen kazanımlar, ancak aynı kararlılık ve sahiplenmeyle korunur ve yaşatılır.

Bizlere düşen görevde Türkiye Cumhuriyeti’ni huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışmaktır. Ülkemizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi yapmak, geçmişte olduğu gibi gelecekte de her alanda dünyada söz sahibi olmak zorundayız. Bizlere yakışan budur.

Aziz Atatürk, Emanet ettiğiniz Cumhuriyete ve ilkelerinize sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu vatan bizden öncekilerin olduğu gibi, bizim ve bizden sonrakilerin de en mukaddes değeridir. Asla yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır. Ruhunuz şad olsun”.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.