Dolar 32,3792
Euro 34,6838
Altın 2.401,46
BİST 10.043,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 12°C

Tiyatro sahnesinde evlendiler – İGF HABER

Tiyatro sahnesinde evlendiler – İGF HABER
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

İZMİR (İGFA) – İzmir Balçova’da Mustafa Şen’in de kurucusu olduğu Sahne Akademi Performans’da gerçekleşen törene çok sayıda davetli katıldı.

Sanatçı dostlarını mutlu gününde yalnız bırakmayan oyuncu Yüksel Ünal’da sembolik nikah memuru olarak espirilerini ard arda sıraladı. Sanatçı çift birlikte Rüzgar şarkısını seslendirdi. Törenin ardından çift, balayı tatili için Kıbrıs’a gitti.

Oyuncu Mustafa Şen; Gönül Dağı, Ege’nin Hamsisi, Dürüye’nin Güğümleri, Kurtlar Vadisi, Vizontele, Arka Sokaklar gibi birçok başarılı yapımda rol aldı. Geçtiğimiz yıllarda oyuncu arkadaşı Özlem Başkaya ile birlikte Sahne Akademi Performans’ı kurdu. Ankara Üniversitesi Tiyatro mezunu olan Mustafa Şen, 2002 yılından itibaren devlet tiyatrosu oyunculuğu yapıyor.

Esra Kavrukkoca ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan bölümü mezunu olup 18 yıldır çeşitli televizyonlarda görev aldı. TRT başta olmak üzere birçok özel kanalda yapımcı ve program sunucusu olarak görev yaptı. Başarılı sunucu halen Bir TV’de ‘Esra Kavrukkoca ile Hayat Güzeldir’ programın yapımcısı ve sunuculuğunu yapıyor. Kavrukkoca ayrıca Doğulu Müzik Bale Eğitim Kurumları’nda şan eğitmeni olarak ders veriyor.

Çiftin balayı tatilinin ardından birlikte büyük projelere imza atmak için çalışmalara başlayacağı bildirildi.

[ad_2]