Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 22°C

Tıkanıklık Oluşumunu Engelleyen Bakteri Yağ Tutucular

Yağ tutucu bakterisi ve enzimler gider ve altyapı sistemlerinde tıkanıklıkların önlenmesi ve kontrolü için mükemmel bir çözümdür.

Tıkanıklık Oluşumunu Engelleyen Bakteri Yağ Tutucular
2

Yağ tutucu bakterisi ve enzimler gider ve altyapı sistemlerinde tıkanıklıkların önlenmesi ve kontrolü için mükemmel bir çözümdür. Bu ürün, yağ tutucu bakterilerin kullanımıyla tıkanmış kanalların açılmasına yardımcı olur. Bakteri Yağ Tutucu, tüm evsel ve endüstriyel kanallarda kullanılabilir.

Kurumsal Web Tasarım

Bu ürünlerin kullanması kolay ve güvenli bir sisteme bağlıdır. Kullanım aşamasında ekstra cihaz vb. ihtiyaçlar oluşmamaktadır. Mikrotalia Biyoteknoloji bünyesinde üretilen bu ürünler ile evsel atıklarınızın giderlerinizi tıkamadan ve koku yapmadan doğaya karışmasını sağlayabilirsiniz.

Mikrotalia Biyoteknoloji tarafından üretilen Mikromat ve Enximax isimli iki farklı ürün bulunmaktadır. Bu ürünler doğa dostu olma özelliği taşımaktadır. Bu ürünler tıkanıklık oluşumunu engeller ve bu sayede kanalizasyon sisteminizde meydana gelen sorunları ortadan kaldırır.

Bakteri Yağ Tutucu Kullanım Alanları

Yağ tutucu bakteriler bakteri kullanımı ile kanalizasyon sistemlerinde oluşabilecek tıkanıklık ve kötü koku ile mücadele etmeye yardımcı olur. Bakteriler, yağlar ve diğer organik maddeleri parçalayarak kanalizasyon sistemlerindeki tahribatlarla başa çıkmayı hedefler. Bakteriler, aynı zamanda kanalizasyon sistemlerindeki yağlar ve diğer organik maddeleri parçalayarak sistemin temizliğini sağlamaya yardımcı olur.

Mikrotalia Biyoteknoloji internet sitesine giriş yaparak firma bünyesinde üretilen bakterive enzimler hakkında detaylı olarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu ürünlerden temin etmek istediğinizde firmanın iletişim bilgilerini kullanarak yetkililer ile birebir görüşme sağlayabilirsiniz. Uzman bir kadro tarafından geliştirilen tüm ürünlerin güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.