Dolar 32,5153
Euro 34,8139
Altın 2.426,22
BİST 9.699,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 23°C

Ti̇cari̇ Taksi̇ni̇n Tırla Çarpıştığı Kazada Şoför Ve Yolcu Hayatını Kaybetti̇

Afyonkarahisar’da ticari taksinin tır ile çarpıştığı kazada taksi şoförü ile yanındaki yolcu hayatını kaybetti. Kazada taksinin parçalarının adeta tıra sağlanması ise olayın dehşetini gözler önüne serdi.

Kurumsal Web Tasarım

Kaza, kent merkezi Otogar Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Recep A., idaresindeki 03 T 0190 plakalı ticari taksi kavşakta Ali İ., yönetimindeki 47 PT 219 plakalı tıra arakadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile ticari taksi hurdaya dönerken ön camı başta olmak üzere bir çok parçası tırın arka dorsesine adeta saplandı. Kazanın ardından çevreden geçen diğer sürücülerin haber vermesiyle bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil servis ambulansı sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri taksi sürücüsü Recep A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, yanında yolcu olarak bulunan ve yaralanan Berkay Ö., ile tır sürücüsü Ali İ.’yi ise ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan Berkay Ö. de hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından araçlardan hangisinin kırmızı ışık yaptığının tespiti için polis tarafından inceleme başlatılırken, bölgedeki güvenlik kameralarına incelemeye alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.