Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Az Bulutlu
Afyon
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 20°C

Tepebaşı’nda parklar magandaların hedefi oldu

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NİN KENT HALKININ HOŞÇA VE KEYİFLE VAKİT GEÇİREBİLMESİ ADINA HİZMETE SUNDUĞU PARKLAR, HIRSIZLAR VE ŞEHİR MAGANDALARININ HEDEFİ OLDU.

Tepebaşı’nda parklar magandaların hedefi oldu
2

Tepebaşı Belediyesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Şehit Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci Parkı’ndaki aydınlatma ve sulama sistemlerinin kabloları kimliği belirsiz kişilerce çalındı, mahallede bulunan bir diğer parka da zarar verildi.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi’nin kent halkının hoşça ve keyifle vakit geçirebilmesi adına hizmete sunduğu parklar, hırsızlar ve şehir magandalarının hedefi oldu. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Şehit Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci Parkı’ndaki aydınlatma ve sulama sistemlerinin kabloları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Ayrıca sulama ve aydınlatma sistemlerin bulunduğu binanın da kapı kilidinin kırılmış olduğu belirlendi. Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Temizyüz Sokak’ta yer alan bir diğer parkta da spor aletlerine, oyun alanlarına ve oturma banklarına, bilinmeyen kişilerce zarar verildiği görüldü. Aynı şekilde bu parkta da sulama sisteminin kablolarının çalındığı tespit edildi.

“Hep birlikte sahip çıkmalıyız”

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri konuya ilişkin değerlendirmelerinde, kent halkının ödenmiş vergileri ile hizmete dönüşen uygulamaların, kendini bilmeyen kişilerce tahrip edilmesine seyirci kalınamayacağını belirtti. Yetkililer, vatandaşları kendilerine sunulan hizmetlere ve ortak kullanım malzemelerine sahip çıkarak zarar vermeye çalışanlara karşı, Tepebaşı Belediyesi’ne ve güvenlik güçlerine ulaşarak bu kişileri engellemeye davet etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.