Dolar 32,5668
Euro 34,8643
Altın 2.429,13
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Teknoloji Öncüsü; Bala Makina

Teknoloji Öncüsü; Bala Makina
2

Bala makina bünyesinde yer alan yeni nesil Bala makine ile bu alanda hizmetleri başarılı bir şekilde sağlanmaktadır. Gerçekleşmekte olan faaliyetleri ile elde edilen tecrübe ve beraberinde profesyonellik ile işlemler gerçekleşir. Kullanılan olduğumuz ileri teknoloji ürünleri ve inovasyon ile sürekli olarak yenilenmek ve güncellenme meydana gelmektedir. Aynı zamanda bu sektör içerisinde mevcut işleme makineler ile başarı devam etmektedir. Kullanılan sistemler tekstil başta olmak üzere otomotiv ve deri sektörü gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.

Kurumsal Web Tasarım

 Bunun yanı sıra karbon elyaf ve teknik tekstiller teknolojisi içerisinde de kullanılan bir sistem haline gelmektedir. Bala makina hizmetleri ile mükemmeliyet ve profesyonellik meydana gelirken aynı zamanda şeffaf bir işleyiş ve beraberinde disiplinli bir yönetim bulunmaktadır. Sunduğumuz makine hizmetleri ile dünya standartları kapsamında teknolojik altyapı barınmakta ve beraberini sürdürülebilir bir imkân tanınmaktadır.

Kutu Kesme Makina Teknoloji

Bala makina sistemleri olarak ileri teknoloji baz alınmakta ve müşteri memnuniyeti amacı ile firma içerisinde pek çok hizmet sağlanmaktadır. Kutu kesme makinası modelleri başka olmak üzere pek çok hizmeti ile çalışmalar oluşturulmaktadır. Aynı zamanda kalitesi ile geniş bir ürün yelpazesi imkânı sağlar. Ürün çeşitliliği içerisinde dikey panel ebatlama, kompozit panel makine, CNC freze ve CNC delik makinası modelleri yer almaktadır. Kullanıcılar için çok yönlü bir kullanım imkânı sağlamaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.