Dolar 32,3765
Euro 34,7849
Altın 2.432,74
BİST 9.962,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Teknofest’te Kahramankazan ilgisi – İGF HABER

Teknofest’te Kahramankazan ilgisi – İGF HABER
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

ANKARA (İGFA) – Türkiye’nin teknoloji festivali Ankara Etimesgut Havalimanı’nda vatandaşların ziyaretine açıldı.

Ankara’nın birçok ilçe belediyelerinin de bulunduğu festivalde yerli ve milli projelerin merkez üssü olan Kahramankazan da yerini aldı. TEKNOFEST’te gösteri yapacak uçakların koordinasyonunun da yürütüldüğü Kahramankazan, Aksungur, Hürkuş, Hürjet, Kaan, Atak ve çok yakın zamanda kurulumu tamamlanacak BMC tank ve palet fabrikası ile yerli ve milli projelere ev sahipliği yapıyor.

Kahramankazan Belediyesi’nin standını ziyaret ederek TEKNOFEST İstanbul’da Türkiye üçüncüsü olan Poyraz İHA takımından insansız hava aracı hakkında bilgi alan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz: “Burada bulunan devasa savunma sanayi ürünlerinin hikayesi Poyraz İHA takımı gibi hayallerini gerçeğe dönüştüren gençlerden başlıyor. Tohumu burada atılıyor ve ileride Kızılelma, Akıncı, Atak gibi meyvesini veriyor. Tüm vatandaşlarımızı Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından bir tanesi olan TEKNOFEST’e ve Kahramankazan Belediyesi standımıza bekliyoruz. Gelin hep birlikte Türkiye Yüzyılı’na şahitlik edelim” dedi.

[ad_2]