Dolar 32,5301
Euro 34,8555
Altın 2.443,39
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Tekirdağlı öğrenciler Vali Kızılkaya’nın misafiri oldu

TEKİRDAĞLI ÖĞRENCİLER VALİ KIZILKAYA’NIN MİSAFİRİ OLDU

Tekirdağlı öğrenciler Vali Kızılkaya’nın misafiri oldu
2

Bilecik’e “Biz Anadoluyuz” projesiyle gelen öğrencilere Vali Kemal Kızılkaya ile makamında bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

İçişleri Bakanlığı tarafından 2018 yılında başlatılıp devam eden “Biz Anadoluyuz” projesiyle Bilecik’e gelen Tekirdağlı öğrenciler, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’yı ziyaret ettiler. Misafirlerine Valilik binasını gezdirerek tarihçesini anlatan Vali Kızılkaya; konağın 1905-1907 yıllarında II. Abdülhamit döneminde yapıldığını ifade etti. 6 Eylül 1922 yılında Kurtuluş Savaşı sırasında Bilecik’ten çekilen Yunan ordusu tarafından 1956 adet evle birlikte yakıldığını ve daha sonra 1922-1924 yılları arasında yeniden yapıldığını söyledi.

Ardından Valilik toplantı salonunda öğrencilerle bir araya gelen Vali Kızılkaya misafirlerine, bu projeyle çocukların farklı bölgeler görmesi ve farklı kültürleri tanıması açısından büyük fayda sağladığını dile getirdi.

Vali Kızılkaya, her bir misafiri ile tek tek sohbet edip hediyelerini vermesi ve günün anısına fotoğraf çektirmesinin ardından ziyaret son buldu. Vali Kızılkaya’ya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’de eşlik eti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.